sunnuntai 15. elokuuta 2010

Terkut Lahdesta!


Vielä piti heittää yksi kesäreissu; Lahteen! Mieheni osallistui Mölkyn MM-kisoihin ja sinnehän me tyttöset lähdettiin isin mukaan. Piti tietenkin kannustuksen ohessa katsastaa vähän Lahden putiikkeja. ;) Nämä supersöpöt Green Gaten lautasliinat löytyivät Sisustus Fannysta, olivat juuri saapuneet, jokunen sinne vielä jäi. Tiedoksi teille muille. ;)


Lautasliina/aterin -rasia on Kauppakeskus Triosta Sisustus Sitruunasta. Tätä Amanda B:n rasiaa olen muissakin liikkeissä ihastellut ja nyt se sitten olikin alle 1/3 normaalihinnasta, joten tämäkin lähti mukaan.


Yksinkertaista, mutta ah, niiiin kaunista!


Sunnuntaina sitten vielä harrastettiin pikkuneidin kanssa näyteikkunaostoksia, kun odoteltiin kotiin lähtöä ja isin pelien päättymistä.


Antiikkia, antiikkia...


Aika Vanha (Aleksanterinkatu 30, Lahti) vaikuttaa myös käymisen arviselta paikalta. Harmi, kun ei ollut sunnuntaina auki.


Wanhan tavaran puoti Onnen Päivät (Karjalankatu 2 A 17, Lahti) pitää kans seuraavalla kerralla tsekata.


Kiva, että mies on aktiivinen; talvisin Lahteen tulee käyntiä Finlandia hiihdon aikana ja kesällä MM-Mölkyn aikaan, joten seuraavalla kerralla lähdetään taas mukaan ja katsastamaan nuo muut paikat ja vielä muitakin! :)

Kivaa viikon alkua! Palaan huomenna työhöni 1,5 vuoden mamma- ja hoitovapaiden jälkeen, uudet tuulet puhaltavat...

8 kommenttia:

Onnesta Unelma kirjoitti...

Lahteen täytyykin joskus lähteä näköjään shoppailemaan, on kivan oloisia puoteja nuo! Mukavia ja iloisia työnaloitus päiviä sinulle!

MaMMeli kirjoitti...

Mukavaa töiden alkua sinulle ja jaksuja :)

tuksu kirjoitti...

Onnea ja jaksamista töihin paluuseen! Raskasta varmaan, mutta elämän meno on sellaista:) Ja lapset onneksi sopeutuvat nopeasti uusiin rutiineihin:)
"hengessä mukana" täällä mummolassa:)
Kiva postaus! Uudelle Elämän Tilanteelle siis, Onnea!
tuksu

Helikaroliina kirjoitti...

Suloiset lautasliina!

Tsemppiä työhönpaluuseen!

Anis kirjoitti...

Kaikkea kivaa olet löytänyt ja onnittelut mölkkypalkinnosta:). Tsemppiä työuralle, minulla on myös takana 1,5 vuotta mammalomaa mutta ajattelin vielä puoli vuotta jatkaa samaa rataa.

n i n n u kirjoitti...

Kiva kun kävitte täällä, en ole koskaan käynyt noissa mainitsemissasi sisustusliikkeissä, ei ole mun tyyliin laisinkaan...
Onnen päivät on ihana liike, siis katselumielessä, mitään sieltä ei tulisi mieleenkään ostaa kun hinnat on korkeat.

Miia kirjoitti...

Ihania ostoksia ja putiikkeja!

-Jassu- kirjoitti...

Kiitos terkuista!
Onpa miehelläsi hauska harrastus :-D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...