lauantai 6. marraskuuta 2010

Punaista ja pinkkiä pyhäinpäivänä

Näin pyhäinpäivänäkin oli kirppis Myyrmäki-hallissa ja taitaa olla huomenna vielä tämän vuoden puolella viimeisen kerran. Siellä pyörähdettiin ja jotain kivaa tarttui mukaan. Mieheni bongasi tämän perinteisen lasten keinutuolin, hänellä oli ollut juuri samanlainen omassa lapsuudessaan ja halusi nyt tuoda "perinnettä" myös omalle tyttärelleen ostamalla tämän vitosella. Kuluneisuus ei haittaa yhtään, se kuuluu asiaan, juuri se "perintö" isältä tyttärelle tulee tässä hyvin esille.

Mailegin iki-ihanat Nisset ovat Cafe Latte Spritistä, ihanan lämminhenkinen ja -tunnelmainen puoti löytyy myös netistä! Vähitellen joulu alkaa kuin salaa hiippailla kotiimme... ;)

Näillä Kushies-uimatossuilla kelpaa steppailla Tyynenmeren rannalla... ;) Ja menee muutenkin paljaassa pikkujalassa hyvin vielä ensi kesänäkin. Vitosella lähti nämä meille.

I scream for ice cream... Me too! :D Gymboreen jätskipaita 1,50 €. Kuin uusi! :)

OshKosh B'koshin söpö neuletakki maksoi vain kaksi euroa, tätä ei voinut vastustaa, hauskat lehmät häntineen edessä...

...ja myös neuletakin selkäpuolella! :) Hymyssäsuin katselin tätä blogiani, aikalailla olen viimeaikoina kirppispostauksia tänne rustaillut. Heh, ei voi mitään kirppislöydöt ovat vaan niin kivoja että niitä on kiva esitellä muillekin ja kauempana asuvat sukulaiset ja ystävät tykkäävät täällä niitä käydä katselemassa. Joten tässä taas kirppiskatsaus.

7 kommenttia:

Elämän Helmiä kirjoitti...

Kivoja olet kirppikseltä löytänyt!
Ihastuttavia noi lastenvaatteet!
mukavaa pyhäinpäivää.
-päivi-

Kiki kirjoitti...

Hienoja löytöjä!

Minullakin oli tuollainen kiikku lapsena ja onneksi äiti on säästänyt sen! Siellä se odottaa äitini varastossa, että meidän pikkuinen oppii istumaan kunnolla. Pianhan sen voisikin jo hakea meille.

tuksu kirjoitti...

Ihania löytöjä olet taas bongaillut kirppikseltä :)
Oikein leppoisaa pyhäpäivää sinne
tuksu

Markka kirjoitti...

Täällä päin ei kirppikset ole sunnuntaisin, eikä pyhinä, auki, tylsää. Hyvät löydöt sinulla.

Meillä kahden sisaruksen lapsilla on kiertänyt tuollainen punainen kiikkustuoli vanhimmasta nuorimpaan ja nyt lapsenlapseni kiikuskelevat siinä täällä mökillä. Kulunut on ja pohjaan on kirjoitettu kaikkien nimet ja syntymäajat.

Leppoisaa sunnuntaita sinne.

Maria G kirjoitti...

Heippa!
Onneksi olkoon! Olet voittanut blogini arvonnassa :) Lähetätkö yhteystietosi mulle mariajapojat@suomi24.fi niin saan paketin matkaan.

Anastasia kirjoitti...

Oooooh! Vau, kivaaa! Arvontavoitto!!! Laitan yhteystiedot tulemaan. :)

Jonna kirjoitti...

Vau mikä keinu ja hyvällä hinnalla saitte sen! (itsekkin käyn aina tuolla samaisella kirpulla ;))

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...