maanantai 25. tammikuuta 2010

Valoa kohti

Tänään oli upea, kirkas ja aurinkoinen päivä! Paukkupakkanenkin on jo hellittänyt, joten tehtiin reipas vaunulenkki. Kamerakin oli mukana, ihan pakkohan tuota kaunista talvista luontoa on kuvata. ;) Aurinko alkaa jo taittaa selkäänsä. Sytytin vielä tuikun lyhtyyn luonnonvalon jatkoksi, kahvin ja blogin seuraksi. :) Mukavaa viikon alkua.

7 kommenttia:

PaaPii kirjoitti...

Mahtavia paperinukkeja tuolla edellisissä posteissa! ♥

Ulkona on tosiaan kaunista ja nyt kun ei ole ollut niin hirmuisen kylmä niin ulkona on viihdytty vähän kauemmankin aikaa. Pian tulee kevät ja valoa lisää sekin on ihanaa!

Anastasia kirjoitti...

Kiitos! :) Niin just, kevättä odotellessa vaikka talvi ja lumi on kivat! Valoa kuitenkin kaipaa.

Tuija kirjoitti...

Kyllä luonto on kaunis :) Täynnä pieniä ihmeitä.

Marge kirjoitti...

Luonto on nyt valtavan kaunis, mutta toivoisin, että pakkaset täälläkin lauhtuisivat. Olisi kiva jotain puuhastellakin ulkona.

Voi hitsi noita paperinukkeja!!;D Niin nostalgista, niin nostalgista...;D Minä leikin siskoni kanssa usein paperinukeilla (Apu-lehdestä myös;))Minulla oli Sherley Temple- paperinukkekin, se oli aarteeni, mutta harmi, kun en ole sitä löytänyt kotionnuiltani, niin mielelläni olisin sen säilyttänyt!! Säilytimme paperinuket haitarilaskoksille käärityssä lehdessä:))

Oikein mukavaa loppuviikkoa sinulle, blogiystäväni!:)

Anastasia kirjoitti...

Pakkasta on ollut taas täälläkin niin ettei ole voinut tyttöstä oikein kunnolla viedä ulkoilemaan. Mutta kevättä kohti kuitenkin mennään ja pian saadaan nauttia lämpimästä auringonpaisteesta ja tippuvista räystäistä. :) Kiitos samoin, kivaa loppuviikkoa sinulle myös! :)

Kitupiikki kirjoitti...

Heippa taas!

Oletpas onnistunut ottamaan hyviä kuvia! Täällä meillä päin on myös aivan mahtavan näköistä - varsinkin tuo joen seutu. Pakkanen paukkuu edelleen yli -20 asteessa, joten pikku-L:n kanssa ei ole ulos menemistä. On kyllä vähän tylsää vaan olla sisällä, kun tekisi mieli lenkkeilemään ja vauvelikin nukkuisi parhaat unet ulkosalla.
Noh, onneksi on keksitty Prisma - jokaisen äidin henkireikä ;)

Anastasia kirjoitti...

Kiitos! :) Heh, Prismat ja muut kauppakeskukset ovat tosiaan joka äidin "henkireikiä" näillä pakkasilla! ;)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...