keskiviikko 16. kesäkuuta 2010

Lehtiä, leipää ja spraymaalia


Viinisuolaheinä on uusi yrtti pienellä kasvimaallamme tänä kesänä. Sain valmiin taimen ja istutin sen maahaan. Satoa on tullut nyt kerättyä mm. leivän päälle. Viinisuolaheinä sopii hyvin myös salaatteihin ja se on tosi kaunis tuon punaisen lehtiruotinsa ansiosta. Ja ruohosipuliahan pitää myös olla. ;)


Ihanaa kesälukemista tuli postissa. Viime viikolla tuli jo Glorian koti ja tänään Talo&Koti sekä (nyt jo!) heinäkuun Avotakka! Nämä kaikki lehdet tulivat laatikkoon kannettuna ihan ilmaiseksi. Sopii oikein hyvin kodinhoitotukea vielä pari kuukautta nauttivalle. :) Avotakasta kerroinkin aikaisemmin, että osallistuin Tuulilasin tutkimukseen ja kiitokseksi lehti tulee nyt kesän ajan. Glorian kodin taisin tilata näytenumerona Tarkkamarkka.com Facebook-ryhmän uutisen innoittamana. Talo&Koti-lehden näytenumeto kannattaa tilata täältä.


Ostinpa minäkin valkoista spraymaalia, kun täällä blogistaniassa olen saanut usealta hyviä vinkkejä, että sillä maalaaminen olisi helpompaa kuin perinteisellä maalilla ja pensselillä. Puulaatikkovitriinissä on ensiaskelkenkäni, aarteeni, joten laatikosta tulisi kauniimpi valkoisella maalipinnalla. Mieheni edesmenneen veljen tekemä sukunimikyltti kaipaa myös lisää maalia kirjainten sorvattuihin väleihin.


Sukunimen ensimmäinen kirjain... R.


Kenkäni ovat olleet joskus näin pikkuruiset. Nyt kuitenkin kengänkoko on (siro?) 38. :)

Kesäkuu on jo yli puolivälin... Nautitaan!!!

9 kommenttia:

Katja / Lumiomena kirjoitti...

Viinisuolaheinä kuulostaa kiinnostavalta. En ollut aiemmin kuullut edes yrtin nimeä. Lähtökohtaisesti pidän yrteistä, joten jospa meilläkin kasvaisi tuota ensi kesänä :)

Kiitos myös lehtivinkeistä. Tilasin Talo&Koti-lehden näytenumeron juuri äsken :)

Kesäistä viikkoa!

sarppa kirjoitti...

Nan,herkku leipiä! :)

Kyllä tulikin valkoisella maalilla niin yhdenmukaiset!Käy paremmin kuin hyvin!:)Söpöset kengät siellä! <3

Mukavaa loppuviikkoa!

Jaana Kristiina kirjoitti...

Mukava on mutustella herkullisia leipiä ja nautiskella sisustustuulista:)
enpä ole minä ennen viinisuolaheinästä kuullut.Kivan näköinen yrtti.
Mukavia maalaushetkiä ja aurinkoa sinne:)
P.s kiitos tilausvinkistä.

Elina kirjoitti...

Kiitos lehtivinkistä! Nuo kengät ovat ihastuttavat, onpa onni että ovat tallessa! :)

Anis kirjoitti...

Uusi tuttavuus myös minulle tuo viinisuolaheinä. Ehdottomasti ihanin lehti mielestäni on toivekoti&puutarha. Talo&Koti lehteä luen myös silloin tällöin. Täälläkin on spraypullo ollut käytössä:)

Onnesta Unelma kirjoitti...

Herkullisen näköinen leipä yrtteineen... viinisuolaheinää täytyy kokeilla! Tilasin myös Talo & Koti lehden, kiitos vaan vinkistä :)
Aurinkoa loppuviikolle!

Louise kirjoitti...

Kiitos lehtivinkistä. Tilasin samantien :)

Helikaroliina kirjoitti...

Ruohosipuli leivällä tomaatin päällä on kyllä ihan ehdoton kesäherkku mulle ja sitä täytyy aina kasvattaa :)

Olen kanssa tykästynyt valkoiseen sprayhin, sillä saa NOPEASTI ehostettua monenmoista, sopii tällaiselle hätähousulle, joka ei malttaisi odotella maalin kuivumista!

Söpöset nuo sun kengät, mulla oli tuommoiset punaiset, paitsi tuo pääliosa oli valkoinen, en vaan ole löytänyt niitä mistään...

JaanaElina kirjoitti...

Täältäkin lähti lehtitilaus.Kiitos vinkistä.

Uusi yrtti minulle tuo viinisuolaheinä.Täytyykin painaa nimi mieleen.Olen aikahuono tuntemaa ja käyttämään yrttejä.Perinteisiä ostelen basilikaa,ruohosipulia,persiljaa
Täälläkin tyhjeni spraymaali,kun maalasin koreja.
Ihanat pienet kengät.

Mukavaa illanjatkoa.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...