keskiviikko 24. helmikuuta 2010

Kirppistä ja lastenvaateshowta


Poikkesin eilen kirppikselle ja mukaani lähti tuo Brion helistin eurolla ja helmet 1,50 €.


Englannin serkulta tuli monta kassillista omille tytöille pieneksi käyneitä vaatteita. Tässä äidin mielestä ihquimmat! :)


Serkun vaatekassista löytyi myös tämä hauska Pipsa Possu (Peppa Pig) avaruuspuvussa! :)


Pidinkin sitten tuossa iltapäivästä tytön nukkuessa melkoisen vaateshown ihan itsekseni. ;) Meille uusia vaatteita on tullut viime aikoina monelta suunnalta, joten kaappien järjestelyä oli tämän päivän ohjelmistossa. Tässä kuvassa on synttärilahjakasi saatuja vaatteita. :)


Ja tässä mamman työkaverin tytöltä saatuja vaatteita. Tässä esittelyssä vain osa... ;)


Tässä tuliaisvaatteita kaukomailta. :)

Lisäksi joululahja-, alennusmyynti- ja norm.hintaiset vaatteet, kirppisvaatteet sekä pieneksi jääneet vaatteet ja säilytettävät vaatteet piti järjestellä uudelleen. Aika monta kategoriaa. ;)

6 kommenttia:

Suvi kirjoitti...

Ihania pinkkejä vaatteita :). Meiltäkin löytyy näitä värejä ja Hello Kitty juttuja :).

-Jassu- kirjoitti...

No onpas vaatteita tullut vähän joka suunnista!
Käteviä nuo englannin serkut! :-D

Tuli taas entistä ikävämpi kesää, kun noita kesävaatteita katselee, sniif.

MaMMeli kirjoitti...

Ihania vaatteita, huokaus. Voi. koskahan minä pääsisin pikkutyttöjen vaatteita ostamaan, kun on vain kaksi poikaa toistaiseksi lapsenlapsia. Pojat ovat saaneet myös Englannista paljon kivoja vaatteita ja hyväläätuisia.

Katja / Lumiomena kirjoitti...

Nuo vihreät puuhelmet ovat todella upeat! Hieno löytö, kerta kaikkiaan. Samoin kaikki vaatteet. Meilläkin tyttärellä on Englannista tuotu Pipsa Possu-pehmo, jossa Pipsa on keijukaisena kera taikasauvansa :)

Anastasia kirjoitti...

Kiitos! Minustakin nuo helmet on upeet. Melkein samanlaiset löytyy jo entuudestaankin, mutta ostin kun sain halvalla. ;) (Sulo Viléniä lainatakseni.) :D

keijukainen kirjoitti...

Ihania vaatteita. Ja ei varmaan täällä tule ihan heti samanlaisia vastaan. Itse etsiskelen kans helmiä kirpputoreilta, mutta eihän niitä yleensä silloin juuri kohdalle satu. Tai jos sattuu, maksaa mansikoita..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...