tiistai 16. helmikuuta 2010

Pitkiä pellavia-aa!"Pitkiä pellavia, hienoa hamppua, nauriita kuin lautasia ja lanttuja kuin nurkanpäivät...".

Laskiaistiistain tunnelmissa, pullakahvit uusimman Glorian kera. Kyllä kotiäidin kelpaa. :) Toisaalta mielessä jo kummittelee elokuinen töihin paluu ja pienen vieminen hoitoon. Mitenkähän sekin sitten lähtee sujumaan... Huokaus... Mutta onneksi tässä on vielä monia ihania päiväkahvihetkiä ihan vaan kotosalla. Tänään pikkuneidillä oli yksivuotis neuvola, hienosti oli tullut pituutta 3,5 cm kahdessa kuukaudessa lisää! On se kyllä hurjaa tuo kasvu- ja kehitys varsinkin ensimmäisenä vuotena. PS. Vinkki: Tilasin tuon lehden näytenumeron ja paljon muita täältä.

2 kommenttia:

Katja / Lumiomena kirjoitti...

Oih, kannattaa nauttia pienokaisen päiväuniajan tarjoamasta omasta tauosta :) Muistan itse, miten hoitoon viemisen ajatus ahdisti ja aluksi lasten hoitoon jättäminen olikin vaikeaa, mutta kyllä se arki siitäkin lutviutui. Sinulla on onneksi vielä ainakin koko kevät ja kesä aikaa.
Nuo Festivo-kynttilänjalat näyttävät kauniilta vaaleanpunaisten somisteiden kanssa.

Anastasia kirjoitti...

Kiitos! Nuo pinkit kynttilät ja Pentikin mansetit ovat tyttöni yksivuotis synttäreiltä, olen poltellut nyt kynttilät loppuun. ;) Juu, niin minäkin uskon, että kyllä se arki siitä sitten tosiaan lähtee sujumaan. Vaikka aluksihan sitä voi molemmat ikävöidä toisiaan. Otankin ilon irti tästä "vapaasta" niin kauan kunnes työt alkaa!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...