torstai 25. helmikuuta 2010

Paketti Kanadasta


Kanadalainen ystäväni laittoi yksivuotiaalle tytölleni synttärilahjan ja se saapui eilen. Ihana paketti olikin! Saku Koivu oli Montrealissa ja hän oli suuri sankari siellä. Niinpä tässä ihanat jääkiekkojoukkueen fanituotteet näköjään myös meidän neitokaiselle! :) Pari joulua sitten joulupaketista löytyi Saku Koivu -minifiguuri jääkiekkovarusteissa! :D

Aloimme kirjeenvaihtoon, kun olin 11-vuotias! Emme tunteneet ennestään vaan saimme yhteystiedot kansainvälisen kirjeenvaihtoystävien välityspalvelun kautta. Olemme pitäneet yhteyttä siitä lähtien. Kirjoittelimme kirjeitä ja kortteja 80-90 -luvuilla. Sitten tuli sähköposti ja nykyään pidämme yhteyttä Facebookin välityksellä.

4 kommenttia:

-Jassu- kirjoitti...

Voi vitsit miten mahtava historia teidän ystävyydellä on!
Ja kiva saada tuollaisia paketteja, vaatteita joita ei tule muilla vastaan.

Katja / Lumiomena kirjoitti...

Söpö paketti! Sinulla ja kirjeenvaihtoystävälläsi on ihana yhteinen historia. Minulla oli niin ikään paljon kirjekavereita 80-luvulla ja 90-luvun alussa, mutta opiskelujen alkaessa moni yhteydenpito jäi. Nyt kiitos Facebookin olen löytänyt muutamia "kadonneita" kirjekavereita ja uusi yhteydenpito on ollut aktiivista :)

Anonyymi kirjoitti...

Ihana lahjapaketti! Siis wau, sinulla on yhteydenpito jatkunut kirjekaverin kanssa noin kauan!! Itselläni oli myös lapsena monista eri maista kirjekavereita niin tyttöjä kuin poikia, mutta kirjoittelut aikanaan sitten vaan jäivät muiden kiireiden alle :)

Olivia kirjoitti...

tosi suloisia ne vauvavatteen on)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...