tiistai 4. toukokuuta 2010

Kirpparilta ja mökiltä löydetyt


Meillä oli tosiaan oma kirppispöytä ja -rekki vappuviikolla itsepalvelukirpparilla. Mieheni tuossa mietti että meiltä lähti ainakin kuution verran tavaraa kiertoon! Käteviä nuo miehet, kun ajattelevat noin miehekkäästi: kuution! :D Mutta se on tosi hieno juttu se! Turhat vaatteet ja kamat kiertoon. Olemme tosi tyytyväisiä siistiytyneistä kaapeista sekä myös kirpparin tuotosta. Kyllä kannatti.

Kirpparilta löysin meidän neidille nämä Lacosten söpöt tennarit, laatikkokin tuli kaupan mukana. Olleet ilmeisesti vähäisellä käytöllä edellisellä omistajalla, niin on upeet ja siistit. Nuo meneekin jalkaan vasta ensi keväänä, joten kaapin täytettä tuli heti hankittua. :)


Vaasan Pienen Pyöreän näkkärin peltinen purkki 90-luvulta löytyi mökiltä. Hieman on ulkoasu muuttunut näkkäripaketissa tätä päivää vastaavaksi, kun katsoo tuota oikealla puolella olevaa pakettia. Kuvaan on tullut pienet kirsikkatomaatit ja basilikan lehtiä, mitä ei niin hirmuisesti vielä 90-luvulla keittiöissä käytetty. Toisaalta taas tuossa ysäripurkissa on jotenkin niin hauskat nuo Oltermanni-juuston siivut. Pakkaukset peilaavat aikaansa.

Mukavaa viikkoa!

6 kommenttia:

Pikkupiiku kirjoitti...

Hyvän näköinen kirpparilöytö sinulla. Ja niin näyttää todella ruoan esillelaitto muuttuneen kevyemmän malliseksi...

Ulla-Kristiina kirjoitti...

Hienot kengät löysit kirpparilta!
Jotenkin söpö tuo näkkäripurkki. En ole sellaista koskaan nähnyt.

Mukavaa loppuviikkoa!

JaanaElina kirjoitti...

Hurmaava näkkäripurkki.Muistan tuon.

Upeat lagostet ja siistit

sanna kirjoitti...

Wau. Mitkä kengät löysit kirpputorilta. Voin kuvitella nuo jo kyläilykenkinä pikkuisen tytön jaloissa.

keijukainen kirjoitti...

Näkkäripurkki on suloinen. Ja en itse kyllä muista tuollaista nähneeni..ehkä kun en oikein syö näkkäriäkään...Ja hienot kengätkin olet löytänyt.
Auringonpilkkuja viikonloppuusi, äitienpäivääsi:)

Jonna kirjoitti...

Voi miten söpöt ja siistit kengät löysitkään. Kirpparille on kyllä kiva viedä tavaraa väliin, että saa kaappeja tyhjäksi..ja tuottokin toki kivaa :) Mukavaa viikonloppua!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...