sunnuntai 9. toukokuuta 2010

Onnea kaikille äideille!


Meillä syötiin tänä aamuna keijukaistäytekakkua! Täytteenä oli itsetehtyä mansikkasosetta. Nami, hyvää oli ja onneksi oli useampi kakunsyöjä paikalla, ettei tarvinnut ihan itsekseen tuota mussuttaa! :)


Äitienpäiväruusu pääsee vähän myöhemmin vielä ulos kukkapenkkiin jatkamaan kasvuaan ja kukintaa. Viime vuonna tein saman ja sain nauttia pitkin kesää uusista ruusunkukista.


Meillä oli viikonloppuvieraita ja he toivat maalta kaksi kohtalaisen isoa ja painavaa ikkunanpokaa meille tuunattavaksi ja sisustuselementeiksi! Toinen saa ehkäpä valkoisen pinnan ja pääsee sisätiloihin seinälle. Toinen taas menee alustavasti parvekkeen seinälle. Katsotaan, mitä noista tulee. :)

8 kommenttia:

sarppa kirjoitti...

Ihana kakku! <3 Varmasti hyvää! :)

Kaunis ruusu! <3 Minäkin olen aina laittanut äitienpäiväruusut kukkapenkkiin tai kukkaruukkuun,niin niistä on iloa pitkäksi aikaa!Jotkut selviää talven yli ja toiset ei..

Ihana ikkunanpoka!! :)Itsekin olen tuollaisesta hiukan haaveillut.Olen ajatellut kuinka olisi kiva jos siihen laittaisi vaikka peilin..hmm..Ideoita on varmasti paljon!:)

Oikein mukavaa äitienpäivän iltaa sinulle!

Ulla-Kristiina kirjoitti...

Johan on kaunis täytekakku! Ihania ruusuja.
Aivan upeat ikkunanpokat!! Hienot tulee, uskon sen.

Mukavaa sunnuntai-iltaa!

Jaana Kristiina kirjoitti...

Ihana keijukakku! Mukavia tuunaus hetkiä ikkunanpokien kanssa:)

Minni kirjoitti...

Kiva kakku, nam!

Olen metsästänyt myös noita ikkunanpokia, mutta vielä ei ole vastaantullut mitään just sopivaa. Laitahan kuvaa, kun olet tuunannut omasi kuntoon :) Jännityksellä odottelen lopputulosta!

JaanaElina kirjoitti...

Kaunis kakku.Ei oikein mene meikäläisen järkeen kuinka tuo kuva tehdään.

Ikkunan pokia itsekin etsiskelen.Ihanat ovat.

Mukavaa alkuviikkoa.

Anastasia kirjoitti...

Kiitos!

JaanaElina: Kakun kuva on jotain vohveliseosta ja siihen on kuva painettu elintarvikevärein. Kuvia saa ostettua mm. Confettista ja ainakin Kaivopihan Tiimarista.

Katja / Lumiomena kirjoitti...

Ihana kakku. Minä olen käyttänyt noita valmiita kakkukuvia tyttäreni syntymäpäivillä; Tuo Helinä-keiju voisi olla menestys meilläkin :)

Odotan innolla, mitä saatte aikaan ikkunanpokista!

sanna kirjoitti...

Nuo ikkunanpokat ovat hienoja. Juuri tuollaiset kolmiosaiset! Itselläni sellaienn iso neliö odottaa maalusta myös..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...