tiistai 23. helmikuuta 2010

Peltirasioita


Jipii! Minulla on nyt ikioma Sanna Annukan Pauligille suunnittelema Juhla Mokka -kahvirasia! :) Tuolla aikaisemmassa postauksessahan haikailin tuon perään, kun en syksyllä sitä tullut ajoissa hankkineeksi, niin jäin sitten ilman. Mutta... vielä löytyi erään paikkakunnan R-Kioskin hyllyltä muutamia purkkeja! :) Oikeesti, hieno löytö tässä vaiheessa, kun rasiat tulivat myyntiin jo viime syksynä! :) Tuon kahvipurkin kuvitus on oikein mieleinen ja Pauligin nettisivuilla kerrotaankin seuraavaa: "Kahvirasian kuvitus nostaa mieliin lapsuuden kesät, tuoreen pullan tuoksun isoäidin keittiössä ja nuotiolla valmistetun pannukahvin aromit." Lisää voi katsoa täältä.

Lisäksi sain nimipäivälahjaksi tuon Iiro A. Ahokkaan suunnitteleman Sunnuntai-vehnäjauhot peltirasian. Nekin oli jo päässeet loppumaan täältä Prismasta! :D Muitakin peltipurkkien ja -rasioiden ystäviä siis on. ;)

11 kommenttia:

Katja / Lumiomena kirjoitti...

Hienoa, että löysit tuon Sanna Annukan suunnitteleman purkin vielä! Minäkin haluaisin sellaisen ja harmittelen, kun en syksyllä muistanut ostaa. Hmm, mahtaisikohan sitä vielä tuurilla löytää jostain pikkukaupasta tai vaikka kioskilta - tässä tulee ihan toiveikkaaksi :)

Possumamma kirjoitti...

Sulla kävi hyvä tuuri:)

Minäkin olisin halunnut sen kahvipurkin, vaan eipä onnistanut:(
Viime viikonloppuna hihkuin, kun onnistuin kuin onnistuinkin vihdoinkin täältä tuppukylästä löytämään ittelleni 2 elovenapurkkia:D

Anonyymi kirjoitti...

Ihanan pirteän punainen ja nostalginen tuo Juhla-Mokka kahvirasia! Kuvitus tuo tosiaan lapsuuden mieleen :)Hieno löytö!

Wilhelmiina kirjoitti...

Kauniita purkkeja mutta tiesitkö että blogissani on sinulle voitto? :=) :=)
Wilhelmiina Kotiliesi blogista

keijukainen kirjoitti...

Hei, täältä löysinkin iloisen värikkään blogin, saat hymyn kohoamaan huulilleni...Ihanat purkit:)
Muistan kuinka muutama vuosi sitten kun rakensimme, maalimyyjä sanoi meille, että tästä kodista ei väriä puutu...pidän todella väreistä, mutta pidän paljon myös valkoisesta!

PaaPii kirjoitti...

Tykkään tuosta Pauligin peltipurkista ja hankin sen itsellenikin tietenkin. Jotenkin peltipurkit on niin ihania ettei niitä voi koskaan olla liikaa! :)

Elämän Helmiä kirjoitti...

Iiiihana blogi sinulla! Kittos siitä!
Tulee niin hyvälle tuulelle sitä lueskellessa = ), joten varmaan vierailen täällä usein (olen niin hurahtanut näihin blogeihin 8), että saisin illan tunnit täysin menemään koneen ääressä)
-päivi- elämän helmiä blogista

milla kirjoitti...

Sanna Annukan suunnittelemia kahvipurkkeja näkee jo melko usein kirppareilla. Ainakin täällä Keski-Suomessa. Suosittelen koluamaan niitä, jos purkin itselleen haluaa :) Hieno se on! Itsellänikin se on.

LENNU kirjoitti...

Ihania peltipurkkeja, olen hulluna kaikenlaisiin peltisiin purnukoihih.

Anastasia kirjoitti...

Wilhelmiinalle kiitos, voitto oli tosi kiva yllätys! Yhteystiedot laitoinkin jo sinulle!

Täällä en ole kirppareillakaan törmännyt vielä Pauligin pukkeihin. Huuto.netistä katsoin joku aika sitten, niin siellä pyydettiin niistä aikas suolaisia hintoja.

Kiitos kaikille kivoista kommenteista! Niitä on kiva lukea ja kannustaa jatkamaan. :)

MaMMeli kirjoitti...

IHANIA molemmat peltipurkkisi, tuota kahvipurkkia en ole nähnytkään, se on ihanan vanhanaikaisen näköinen:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...