torstai 29. huhtikuuta 2010

Aarre kirpparilta


Jippii! Mä olen tän lasisen kanan onnellinen uusi omistaja! :) Kyseessä on vanha (70-80 -luvun?) Riihimäenlasin lasikana, josta löytyy ihmeen vähän tietoja, kun tässä netistä yritin etsiä. Huuto.netissä oli tälläinen myyty 28 euron hintaan, joten on todellinen kirppislöytö parilla eurolla! :) Kertokaahan viisaammat tästä kanasta lisää.

Kirpparipöytäämme kävin jälleen järjestelemässä tänään ja samalla reissulla löysin tämän kaipaamani lasikanan. Lasisesta kanasta/kukosta postailinkin pääsiäisen aikaan, että mummollani oli juuri tämmöisessä namusia tarjolla ja se oli meistä lapsista tosi kiva, kun painava lasikansi piti poistaa hennoin pikkukätösin ennen kuin pääsi namin sieltä ottamaan. Tiimarissa ja Indiskassa ilmeisesti oli pääsiäisen aikaan värillisiä kukkoja tarjolla, mutta jäi silloin minulta hankkimatta. Ehkäpä niin oli tarkoitettu, että se oikea lapsuusmuistojen lasinen kana tulee vasta pääsiäisen jälkeen meille. ;)

8 kommenttia:

Elina kirjoitti...

Hyvän ostoksen olet kyllä tehnyt! Itse luulin, et toi on se tiimarin kana, itse ostin sellasen. Pentikillä oli kans niitä lasipupuja, mutta niillä oli jotenkin ruma ilme... Mun äidillä on sellanen vanha kukko, joka aina munii kun lapset käy siellä. Kerran lapset tuli innoissaan kertomaan, että kukolla oli ripuli, ku oli tullut paljon pieniä nameja :)

Anastasia kirjoitti...

Hih! Lapset kyllä hoksaavat asiat usein paljon simppelimmin kuin aikuiset! :D

PirjopauliinaL kirjoitti...

Hienon löydön olet tehnyt, ihana muisto lapsuudesta herää henkiin uuden kanan katseesta :)
Ihanaa vappua sinulle!

Katja / Lumiomena kirjoitti...

Hieno löytö!

Hauskaa vappua sinulle ja perheellesi :)

Heli kirjoitti...

Meidän mummolla on tuollainen vieläkin. Lapsena mentiin aina ensimmäisenä tarkistamaan oliko kanaan ilmestynyt jotain...

JaanaElina kirjoitti...

Kaunis kana.Kannatti ostaa.
Muistan tuollaisia jossain nähneeni.

Hauskaa vappua.

Liiolii kirjoitti...

Mulla on tuo kana oranssinkeltaisena. Kirpparilöytö sekin, ja halpa. Lapsuuden kodissa on samaa sarjaa isompi kana, se on 70-luvulta peräisin.

Anonyymi kirjoitti...

Olen nähnyt juuri tuollaisia pieniä myytävänä n. 40 eurollakin! Kanoja on eri värisiä ja ainakin kahta kokoa, tuo on se pienempi. Olen nähnyt kellertävänä ja vihreänä.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...