keskiviikko 14. huhtikuuta 2010

Oranssia Orthexia


Mökiltä löytyy upea 70-luvun oranssi Orthexin pottani. :) Vähitellen alkaa tulla tuo asia myös ajankohtaiseksi meidän tyttöselle, kuten vaipoista voi päätellä. ;) Tosin vielä on potta hiukan liian jännä meidän neidin makuun, kotona on tuosta hieman jalostuneempi uusi Baby Björnin tuoliversio, sillä välillä ollaan kuivaharjoiteltu, mutta epäilyttävä kapistus se tuntuu neidin mielestä vielä olevan. Noooh, tässä vähitellen sitten. Miten teillä muilla lasten sisäsiistiksi oppiminen on sujunut? Antakaas vinkkejä. :)


Potan pohjan kertomaa. Harvemmin nykyään on tämän värisiä pottia. ;)


Veljeni vuoden 1979 sininen ja tyttöni 2009 keltainen kylpyankka pääsivät vesileikkiin mukaan. Tällä ammeella on polskuteltu lapsuudessani ja nyt sitä käyttää mummolareissuilla meidän neitokainen! Uskomatonta mutta totta, amme on säilynyt varastossa vuosikymmenet tavaroiden säilytyspaikkana. Ja hyvä niin, nyt se on taas päässyt hoitamaan oikeaa tehtäväänsä.

8 kommenttia:

Lezzie kirjoitti...

Niin se aika on vierähtänyt. Eikös ole hassua ajatella että sukupolvi on välissä ja taas ollaan tuossa samassa tilanteessa. Väri noissa on sama oranssi kuin juuri kaapin siivouksen yhteydessä löytämässäni 70-luvun termoksessa.

Miia kirjoitti...

Kauniit ja iloisen väriset! Kiva kun ovat säästyneet!

Katja / Lumiomena kirjoitti...

Meillä on tismalleen tuollainen amme anoppilassa, ja siellä lapset haluavat polskutella aina mummolareissun yhteydessä :)
Meillä pottailun aloittaminen oli molemmilla lapsilla hieman hankalaa. Kuivaharjoittelu kyllä sujui, mutta tuotosta ei tullut. Aikanaan lapset (etenkin tyttö) keksi ihan itse pottailun ilot, mutta oli silloin jo yli kaksivuotias.
:)

Marielisa kirjoitti...

Ihanan pirtsakat värit! Retroa parhaimmillaan ;)
Meillä on vanhempieni mökillä jemmassa niinikään 70-luvulta peräisin oleva sähkönsininen amme.

Me aloitettiin pottaharjoittelut aikoinaan tyttöjen kans heti kun oppivat istumaan ja siinä kahden ikävuoden hujakoilla kumpikin luopui täysin päivävaipasta...yöllä sit vielä jonkunaikaa tarvi pitää. BB:n tuolimallinen potta oli meilläkin käytössä ;)

Anastasia kirjoitti...

Lezzie: Tuo oranssi on kyllä jännä, kun sitä ei ole hirmuisesti enää 70-luvun jälkeen näkynyt tuotteissa. On kyllä tosi tyypillinen seitkyt luvun väri! :D

Lumiomena ja Marielisa: Eikös olekin ihanaa polskia vanhassa ammeessa! :) Tai siis lapsethan ne siellä polskii... ;)

RuusuLiisa kirjoitti...

Meidän pottailut alkoi kuivaharjoittelulla vähän aikaa sitten, nyt itseasiassa ne jäykemmät tehdään jo pottaan. Tosin se onnistuu jos äiskä tai iskä eli henkilökunta on valppaana ja ähinä alkaa kuulumaan :D pissat lorotellaan iloisesti vaippaan edelleenkin. Kesä tulee ja meillä kuljetaan pihalla vaipatta - eiköhän sekin auta asiaa. Eikai tässä vielä kiire ole- 1vuotiaan kanssa?

Anastasia kirjoitti...

RuusuLiisa: Ei ole vielä kiirettä yksivuotiaan kanssa tosiaankaan. ;)

zanne kirjoitti...

Meillä kanssa harjoittelut menneillä. Potalla on istuttu jo tovin, ja pikku mies tietää mitä sinne pitäisi tehdä. Mutta vielä ei ole kovin usein vielä kertonut milloin olisi sen aika. Mutta sekin tulee vielä.

Samanlainen potta meilläkin taisi olla kun olin pieni, mutta sininen.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...