keskiviikko 7. huhtikuuta 2010

Kivaa postia

Palasimme tänään kotiin pääsiäisreissulta. Viikko vierähti nopeaan hupsista vaan! Lumet ovat sulaneet viikossa paljon, sen huomaa tosi hyvin varsinkin nyt, kun oli kotoa poissa. Postilaatikossa oli kivoja ylläreitä, kotiin paluu oli kivaa, mutta iloiset kirjeet tekivät siitä vielä hauskemman:


Voitin jokin aika sitten Ruutuikkunan ja Puhtaanpuuvillan yhteisarvonnassa tämän hienon country living -naulakon. Mukana tuli bonuksena kaksi tuoksutuikkua ja kaunis kortti. Kiitoksia vielä kerran! Ihanaa postia! :)


Liberon vaippakampanja päättyi maaliskuun loppuun. Saimme kerättyä määräaikaan mennessä vaippapakettien koodeja tarpeeksi, joilla sai nämä hauskat Finlaysonin Aappa-kassin ja esiliinan!

5 kommenttia:

-Jassu- kirjoitti...

Ihania paketteja, piristää kummasti päivää!

Enpä olisi uskonut kuinka nopeasti se valtava lumimäärä lähtee loppujen lopuksi! Takapihalla enää satunnaisia plänttejä siellä täällä.

Ulla-Kristiina kirjoitti...

Onnittelut voitosta! Hienon naulakon olet saanut!

Mukavaa keskiviikkoiltaa!

Sara kirjoitti...

Heippa! Tulinkin kurkistamaan onko paketti tullut perille, viipyihän se vähän turhan kauan...Toivottavasti pidät puhdaspuuvilla tuoksusta!
Ihanaa kevättä!

♥ Sara

Katja / Lumiomena kirjoitti...

Onnea voitosta! Suloinen naulakko. Ja tuo Libero-kampanjan setti on hieno - Liberon palkinnot ovat tainneet parantua muutamassa vuodessa :)

Marielisa kirjoitti...

Onnittelut voitosta, tuo naulakko on ihana!!

Todellakin näyttää liberon kampanjatuotteet parantuneen kymmenessä vuodessa!
Tuo Aappa-kuosi on suloista, meillä esikoinen toivoi itselleen niitä pussilakanoita kun Hobby H:n kuvastossa näki... ;)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...