tiistai 25. toukokuuta 2010

Kirppisjuttuja ja tunnustus! :)


Eilen oli sateinen päivä, niinpä kävästiin neidin kanssa kirpparilla. Sieltähän tarttui mukaan monenmoista kipposta ja kapposta... :) Tämä kuvan valkoinen keraaminen purkki liitutaululla maksoi 1,50 €.


Pieni lasimaljakko 1 €, metallinen lautanen 1 € ja pitsikuvioiset lasit tuikuille 0,50 €/kpl. Tässä huonossa kuvassa näkyy hiukan myös Kotilieden kantta 0,40 €, siinä on kiinnostavia juttuja arjen antiikista; peltiä ja ajanpatinaa. :)


Pussissa luki "Hiekkaleluja 1 €." Nämä ei ole kyllä hiekkaa nähneetkään, ovat kuin uusia ja naarmuttomia. Katsotaan leikitäänkö näillä hiekkalaatikollakin, nyt ainakin ovat olleet meidän neitokaisesta kivat olohuoneen matolla leikeissä mukana. :)


Neidille Lindexin kesähattu, BabyBorn-nuken potta ja Postimies Pate -kirja yht. 4,50 €. Kirsikka-kuviot ovat aivan ihanat, meidän neiti on peilaillut itseään se päässä moneen otteeseen, heh! Postimies Paten kirja on myös ajankohtainen, sarja tulee telkkarista ja neiti tykkää varsinkin tuosta Jessi-kissasta ja ohjelman tunnusmusiikista. Nuken potta on osa pottaharjoittelua, nukkekin menee potalle, kun neitiä koetetaan innostaa pottailuun. ;)

Sain tämän ihanan tunnustuksen Jassulta Hetki elämästä -blogista. :) Olen todella otettu ja onnellinen blogini saamasta huomiosta! Ja lämpimät kiitokset teille kaikille kommentteja jättäneille!! En ehdi aina tätä blogimaailmaa niin paljon tutkiskelemaan mitä haluaisin, neiti 1,3 vee on nyt kyllä sellainen tarmonpesä ettei anna äipän liikaa istuskella koneen kanssa. ;) Ja niinhän se pitää mennäkin. :D

Annan tunnustuksen eteenpäin näille ilahduttaville blogeille: Valkoisten ruusujen koti, Tunnelmaa, Pitsienkeli, Aika on taikaa ja Minnin mökki.

12 kommenttia:

JaanaElina kirjoitti...

Voi miten ihana yllätys.Kiitos kovasti tunnustuksesta.Mukava kun joku jaksaa lukea blogiani ja hienoa saada tunnustus blogille.Kiitos vielä kovasti.

Hienoja löytöjä kirppikseltä.Lasten keittiövälineet ovat kyllä hienot ja halvat.Sekä liitutaulupurkki on upea.

Mukavaa keskiviikkoa.

MaMMeli kirjoitti...

Onnea suloisesta tunnustuksesta:) Kivoja kirppislöytöjä olet tehnyt. Hih, mammelikin tykkää postimies Patesta:)

Jonna kirjoitti...

Tunnustukset on kivoja, onnea! Olipa mahtavia kirppislöytöjä ja edukkaasti! Voi meidän pojat tykkää Posti Patesta kovasti, en ookkaan missään nähnyt kirjoina.. Mukavaa viikkoa!

Hannele/Täyttä Elämää kirjoitti...

Teillä onkin saman ikäinen menijä kuin meillä! Meidän poika iski eilen hampaansakin huulesta läpi kun pikkujakkaran kanssa kaatui :( Aikamoinen kiipeilyvaihe menossa! Ihania löytöjä oot tehnyt :)

tuksu kirjoitti...

Söpöjä löytöjä.Ne ilahduttavat aina :) huvi ja hyöty.
Oikein mukavaa päivää sinne :) oli taas kiva käydä kurkkaamassa.
tuksu

Minni kirjoitti...

Kiitos tunnustuksesta :)

Kivoja löytöjä!

Aliisa kirjoitti...

Kivoja löytöjä. Taidanpa napata tuon potta idean mukaani, meilläkin pojulla alkaa pottaharjoittelu olemaan ajankohtaista. Aurinkoa päiviisi!

Virpi kirjoitti...

Ihania löytöjä! Postimies Pate on meidänkin pienimmän neidon suosikki. Sitä torstaita aina kovasti odotetaan ja että lastenohjelmat alkaa :)

Onnittelut tunnustuksesta, sen olet ansainnut!

Mukavaa viikon jatkoa :)

sarppa kirjoitti...

Olipas tämä iloinen yllätys,tuhannet kiitokset sinulle tunnustuksesta! <3 Näistä tulee aina niin hyvälle mielelle!:) Nappaan tunnustuksen mukaani ja laitan seuraavaan postaukseeni.

Onnittelut myös sinullekin tunnustuksesta! :)

Oletpas löytänyt edullisesti kaikkea kivaa ja hyödyllistä.Tuo pate on meidänkin tytön suosikki! :))

Mukavaa viikon jatkoa!

Mimura kirjoitti...

Kivoja löytöjä! Täällä olen ensivisiitillä. Ihania tunnelmia!

Anastasia kirjoitti...

Nonnukka: Kirja on Egmont-kustannuksen kirja vuodelta 2005.

Mimura: Tervetuloa uudelleen! :)

Mari kirjoitti...

Mainio tuo liitutaulullinen kippo! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...