sunnuntai 17. tammikuuta 2010

Lisää kirppislöytöjä tänäänMenin sitten autolla samalle kirppikselle vielä tänään. Mielelläni olisin ostanut lasten kalusteryhmän (kaksi pientä tuolia ja pöytä) tyttöni huoneeseen, mutta ikäväkseni ne oli jo menneet kaupaksi jollekin toiselle. Ei ihme, kauniit ja edulliset kun olivat. Harmitti. :(

Mutta tyhjin käsin en silti lähtenyt, löysin Oiva Toikan Flora-sarjan upouudet juomalasit 4 kpl 12 eurolla! Eli 3 €/kpl. Huippulöytö! :) Lisäksi pari vanhaa kakkuvuokaa 0,50 €/kpl. Vuoat tulevat todennäköisesti keittiöön koristeeksi... ;) Tosin tuollaista isompaa vuokaa meillä ei ole ennestään, joten sitä voisi vaikka käyttää ihan oikean kakun tekoon. Kauniita jääkoristeita/lyhtyjä noihin voisi myös tehdä ulko-oven pieleen koristamaan.

Pidän myös Marimekosta, kuvassa on Maija Louekarin "Puutarhurin parhaat" -muoviliina keittiönpöydällä meidän pientä neitiä varten.

3 kommenttia:

n i n n u kirjoitti...

Tuollaiset lasit joita ei enää valmisteta, kannattaakin napata talteen.

Anastasia kirjoitti...

Aivan niin ja minusta nuo ovat upean näköiset sekä käteen kivan tuntuiset!

PaaPii kirjoitti...

Hyviä löytöjä taas. Mulla on joku kumma himo ostaa lähes kaikki kakkuvuoat joita kirppiksellä eteen tulee. Jos siis ne ovat sellaisia joita meillä ei vielä ole.

Ja omia suosikkeja marimekko myös :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...