torstai 18. helmikuuta 2010

Kurkistus tyttösen huoneeseenMaalasimme prinsessan huoneesta kaksi vastakkaista seinää Tikkurilan Leivos-nimisellä pinkillä maalilla. Tässä nyt muutamia kuvia vielä keskeneräisestä huoneesta. Meistä vanhemmista seinien väri onnistui hienosti, tuli ihan yhtä makee kuin painetussa Tikkurilan mallipaperissakin! :) Huone heräsi todellakin jotenkin eloon, kun sai seinilleen makeeta väriä! Tyttömmekin hihkui ihmeissään, kun ensimmäisen kerran pääsi seiniä katselemaan. Taitaa olla mieluinen. ;) Sopivat verhot vielä puuttuu ja seinillekin pitää saada vielä jotain uusiin väreihin sopivia kuvia.Mummilta tuli nuo ihanat puiset vaunut synttärilahjaksi ja Maileg-pupunen pääsi heti niiden kyytiin.Unirättipupu on tärkeä kaveri untenmaille mennessä.Molemmat mummot piipahtelevat silloin tällöin myös kirppareilla ja tässäpä heidän upeat löydöt myös näytille! Tuo perinteinen Jukka Hakka maksoi vain 2 euroa. (Ovh:han tuolla on yli kymmenkertainen!) Moitteettomassa kunnossa, siihen mahtuu vielä monta puuvasaran paukutusta. :) Ja ah, niin perinteisen ihanat huopikkaat lämmittävät myös äidin mieltä niin kuin tytön pieniä jalkoja. Noiden hinta taisi olla vitosen tietämillä. Molemmat Hakka sekä huopikkaat ovat olleet myös minulla, kun olin pieni.

5 kommenttia:

MaMMeli kirjoitti...

Ihana huone neidillä<3 Myös omilla lapsillani on ollut huopikkaat ja hakkalelu. Kerran pikkuveli pamautti puuvasaralla isoasiskoa päähän ja huuto oli kauhea. Vieläkin isosisko muistaa sen:)

Katja / Lumiomena kirjoitti...

Huopikkaat ovat kerrassaan suloiset. Ja huone, aivan ihana! Meillä tyttärellä alkoi ihastus vaaleanpunaiseen joskus yhden vuoden tietämillä ja sama linja on jatkunut edelleen (neito on nyt 4v.).

-Jassu- kirjoitti...

Aivan mielettömän ihana väri!!! Tosi onnistunut valinta ja kaikki suloiset esineet nousevat paljon paremmin esiin.

Anonyymi kirjoitti...

Hei! Löysin juuri blogisi, ihana tuo pinkki seinä, tuollainen huone on kaikkien pikkutyttöjen unelma! :)
Nuo huopikkaat ovat tosi suloiset, minullakin oli lapsena tuollaiset punaiset ja muistan vieläkin kun liukastelin niillä talvisilla teillä.
Hauskaa viikonloppua!
T: Hilda

Anastasia kirjoitti...

Kiitos ihanista kommenteista! Seinistä tuli tosiaan kivat vaikka maalikaupassa hiukan arvelutti onko maali liian "nami", mutta onneksi tuli se valittua ja sopii hienosti neidin huoneeseen. :) Mukavaa viikonloppua!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...