sunnuntai 28. maaliskuuta 2010

Tuoreeks, terveeks!


Virvon varvon, tuoreeks, terveeks, tulevaks vuueks, vitsa sulle, palkka mulle!


Pienet virpojat ovat käyneet ahkerasti ovellamme tänään. :) Kauniita ja hauskoja vitsoja on laitettu maljakkoon ja olen lisännyt niihin puumunia roikkumaan. Tämän vuoden hitti näyttäisi olevan piipunkrassi kierrettynä pajunoksan ympäri värikkäiden höyhenien kera. Minusta se on "uusi trendi", mitä en ole ennen nähnyt.


PS. Uusimmassa Deko-lehdessä oli hauska vinkki: Säästä virpojilta saadut pajunoksat. Laita oksat veteen ja istuta juurtuneet oksat toukokuussa ulos suureen ruukkuun. Näin saat helppohoitoisen vihreän pensaan - ilmaiseksi.

Palkkiorikasta palmusunnuntaita! ;)

9 kommenttia:

Katja / Lumiomena kirjoitti...

Oikein hyvää palmusunnuntaita sinulle! Minäkin huomasin tuon piippukrassin suosion, mutta jotenkin vanhanaikaisesti pidän enemmän perinteisistä höyhenistä ja silkki/kreppipaperikukkasista :)

Minni kirjoitti...

Aika hauska vinkki!
Meillä kävi aamulla yhdet virpojat, mutta myönnetään, ettei avattu ovea. Oltiin vielä koko porukka yövetimissä.
Ihana tuo edellisen postauksen ovikranssi!

Minni kirjoitti...

Aika hauska vinkki!
Meillä kävi aamulla yhdet virpojat, mutta myönnetään, ettei avattu ovea. Oltiin vielä koko porukka yövetimissä.
Ihana tuo edellisen postauksen ovikranssi!

-Jassu- kirjoitti...

Täälläkin taisi olla enemmän virpojia kuin vuosiin, joinakin vuosiana olemme "joutuneet" itse syömään suklaamunat ja nyt ei riittänytkään! Onneksi olimme varanneet myös tikkareita varalle.

Tuo pensasvinkki voisi ollakin aika hauska, olisi sitten edes jotain vihreää, kun ei tiedä kuinka kauan tämän lumimäärän sulaminen ja maan kuiviminen kestää...

MaMMeli kirjoitti...

Mukavaa Palmusunnuntaita:)

Anonyymi kirjoitti...

Meillä lähti tytöt aamupäivällä sateeseen virpomaan ja hauskaa oli kuulemma ollut ja paljon niitä namujakin tuli :) Meillekin tuli yhdessä ryppäässä puolen päivän aikaan paljon virpojia, mutta sitten hiljeni, eikä iltapäivällä liikettä ollut enää ollenkaan :)
Hauskaa pääsiäisen aikaa toivotellen!!

Miia kirjoitti...

Me oltiin tytön kanssa virpomassa. Minäkään en niin välitä piipunrassista pajunoksissa, mutta tytöstä ne ovat kivoja. Mutta höyhenet taisivat kuitenkin vielä vielä voiton. Pajuvinkki on kyllä aika jänskä.

Jokke kirjoitti...

Minä olen kuivannut varvut, niin ne säilyvät vuodesta toiseen ja niitä voi käyttää koristeena aina uudestaan. Täytyy myöntää että niiden säilytys vuoden aikana on pikkuinen ongelma.

keijukainen kirjoitti...

Hei Anastasia, kävin noutamassa tunnustuksen, todella paljon kiitoksia siitä!
Meillä ei tänä vuonna käynyt yhtään virpojaa, ihme kyllä. Mutta toisaalta emme muistaneet koko virpomista kun tulimme lauantaina myöhään reissusta, että olisikin ollut harmi kun ei olisi munia ollut palkaksi.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...