sunnuntai 17. lokakuuta 2010

Kaamosvaloja kehiin!

Kävimme Citymarketissa tänään ja sieltä lähti mukaan tämä Airamin minivalosarja vain 50 sentillä! Sisältää 40 minilamppua. Pimeys tulee joka ilta vain aikaisemmin. Kaamos tekee tuloaan ja pieniä tunnelmallisia valoja sekä kynttilöitä syttyy sinne tänne. Tykkään laittaa sekä sisä- että ulkovaloja jo hyvissä ajoin ennen joulua. Ja onhan nyt jo lokakuun puoliväli. :D Perustelen näitä valoja sillä, että ne ovat kaamosvaloja eikä jouluvaloja, kun niitä laittelen hyvissä ajoin esille. ;)

Viritin valot tuohon pajutuoliin muutaman muratinoksan kera ja johan tuli kiva! Pieni valopikku iltahämärissä tunnelmaa tuomaan. Olisin laittanut valot tuon vanhan ikkunanpokan ympärille, mutta valot ovat suljettu neljäksi erimittaiseksi valorenkaaksi, joita ei voi avata. Eivät siis ole suorassa ketjussa, joten nuo pystyy asettelemaan erilaisiin ryhmiin.

Vinkiksi muillekin, jos näitä on kautta maan noin edullisesti Cittarissa. Johtuisiko sitten siitä että Airamin logo on uudistunut ja myyvät vanhalla logolla olevat valosarjat pois. Yhteishyvän sivuilla on myös kivoja koristevalovinkkejä täällä.

20 kommenttia:

Jaana Kristiina kirjoitti...

Ei ole yhtään liian aikaista viritellä valoja.Ovat niin ihania tunnelmantuojia ja jouluhan on ihan nurkan takana.Tulee aina yhtä joutuin,kuin huomaamatta ja liian nopeaan menee pois..
Siksi on kiva nautiskella valoista ihan vaikka ympäri vuoden:)

Laura kirjoitti...

Itekkin tykkään laittaa valot aikaisin luomaan tunnelmaa ja tuomaan valoa pimeyteen. Ja noi 0,50e lamputhan on mahtava löytö :) Pitää varmaan käydä jossai kattoo jos noita täällä päin olis. Lamppuja ei voi koskaan olla liikaa :)

-Jassu- kirjoitti...

Kaunista! Ja olipa TOSI edullinen hinta???

Anis kirjoitti...

Kiva tuo asetelmasi. Kyllä vain voi jo valoja asetella ainakin sisälle..itse en ihan vielä ulos laita:)

TeSa kirjoitti...

Pieniä valosarjoja on kiva laittaa valoa antamaan.
Kaunis asetelma.

Aliisa kirjoitti...

Ihana nimitys tuo kaamosvalot. Minullakin niitä jo tuikkii lintuhäkissä ja ikkunanpokan ympärille pitäisi lähteä ostamaan lisää. :)
Tunnelmallista lokakuuta!

Virpi kirjoitti...

Täällä ilmoittautuu myös yksi 'aikainen lintu'. Tykkään mahdottomasti noista ihanista pienistä tunnelmanluojista ja meillä niitä onkin jo esillä. Pihalle en vielä ole virittänyt, mutta piakkoin, piakkoin :)

Minni kirjoitti...

Valoja vaan kehiin, kun alkaa illat olemaan niin pimeitä! Kivat noi pikkuset valot. Pitääkin mennä kauppareissulla tänään kattelemaan, jos löytyisi meidänkin sittarista :)

Nettimartta kirjoitti...

Ulkovalokrassi on jo käytössä ja erinomainen hinta/laatusuhde löydössäsi. Paha on tuosta panna paremmaksi ;)

Anne kirjoitti...

Siis hetko! 50 senttiä? Jestas, nyt alkoi omat 8 euron valot tuntua ihan ryöstöltä ;-) Ihanalta näyttää, täälläkin valosarjat lisääntyvät ja lisääntyvät... :-)

Kodinsielu kirjoitti...

Mahtava löytö! Ja ihanat valot olet viritellyt :)

Kiki kirjoitti...

Miten ne niin halvalla lähti? Meilläkin on yhdet pienet lamput maljakossa pöydällä. Viritin ne eilen kun tunnelmalliselle lisävalolle oli tarvetta.

Anonyymi kirjoitti...

Mistä tuo ihana kori on ostettu?

Anastasia kirjoitti...

Anonyymi: Tuolikori on ostettu Koiramäen pajutallista. Sisällä on muovi, tarkoitettu lähinnä varmaan kukkaistutukselle, mutta viritin siihen nyt nuo valot.

Anonyymi kirjoitti...

Se on ihana, kiitos vastauksestasi!

Markka kirjoitti...

Nythän niitä valoja pitääkin sytytellä, pimeimpään vuodenaikaan ennen lumen tuloa.
Ihana pajutuoli.
Minulla on myös tuo peltitalo, senkin sisään voisi minivalosarjan laittaa...
Tänään pitääkin suunnistaa Citymarkettiin valoisille ostoksille, mars mars.

Markka kirjoitti...

Ihana pajutuoli.
Nyt niitä valoja minun mielestäni pitääkin sytytellä, pitkiä pimeneviä päiviä tulossa.
Pitääpä marssia tänään meidän City-markettiin valoisille ostoksille. Tuon minisarjan voisi laittaa tuohon peltitaloonkin, meinaan kokeilla.

Jonna kirjoitti...

Ai kuinka kaunista! Vastikselle tulin, kiva kun olit arvontaan ottanut osaa ja tervetuloa uudelleen :) Siis noin halvalla nuo valot..täytyy kyllä huomenna käydä kattomassa. Kiitti vinkistä :)

Hanne Valkoinenleinikki-blogi kirjoitti...

Ihana korituoli ja valosarja siinä.
Valot tuovat niin ihanan tunnelman.
Halvalla olet saanut, täytyypä poiketa kaupoilla, joskos täälläkin;)

Onna kirjoitti...

Tuo tuoli valoineen on aivan mahtava :) hieno keksintö valoille.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...