tiistai 13. huhtikuuta 2010

Makee mekko ja kirppisherkkuja


Kuva: KappAhl

Eilen oli asioita hoidettavana ja samalla reissulla kävin uteliaisuuttani kurkistamassa KappAhlin Vintage stories -mallistoa. Lompakkoon olin laittanut kanta-asiakkaan -25 % alekuponkeja ja niissä oli kuin tilauksesta viimeinen voimassaolopäivä eilen, joten tämä mainio cupcake-mekko tarttui meidän neidille oitis mukaan! Niin söpö ja tykkään tuosta muffinssi-kuosista aivan älyttömästi! :) Kuvan otin KappAhlin sivuilta, iltahämärissä kuvailin neidin mekkoa, mutta tuli niin huonot kuvat, että käytän tässä tätä mallikuvaa.


Useammalta kirpparilta on tullut taas löytöjä tehtyä, tässä pientä raporttia: Clarks'in nahkaiset Gore Tex -talvikengät 12 € ensi talvea odottamaan ja Name it -sandaalit 5 €.


Esittelin aikaisemmin kirpparilta ostetun Plasto Bambola -keinun ja nyt löytyi toinen samanlainen eurolla! Tämä viedään mökille. Pelastusliivit näkyvät kuvassa myös, nekin kirpparilöytö ja menevät mökille odottamaan veneilyä. :)


Kuin uudet Rukan vuorelliset kurarukkaset 1 € ja vuorettomat kurarukkaset myös euron pari. Sopii aikaisemmin kirpparilta 4 eurolla löytyneeseen punaiseen Rukan sadeasuun! Niin ja näitä asuja meillä on kaksi, toinen isompaa kokoa, mummo oli myös löytänyt kirpparilta samanlaisen ja se meneekin sitten varmaan päiväkoti-asuksi syksyllä. Toinen puku pidetään kotona, kätevää sitten ettei tarvitse jatkuvasti kuljetella kuravaatteita edestakasin. :)


Kesäksi The Children's Place shortsit 1 €. Lahkeen käänteet jäi tähän kuvaan silittämättä. ;)

Mukavaa tiistaita!

8 kommenttia:

Miia kirjoitti...

Nuo KappAhlin Vintage Stories -vaatteet ovat niiiiiin ihania, sekä lasten, että aikuisten. Itsellä tuli suuri harmistus kun ei ole lapsia, joille olisi niitä voinut ostaa!

Katja / Lumiomena kirjoitti...

Enpä ole juuri koskaan nähnyt yhtä suloista mekkoa! Mahtaisikohan sitä olla hieman isommassa koossa (98/104cm)? Pitää mennä töiden jälkeen KappAhliin katsomaan :)

keijukainen kirjoitti...

Ihania löytöjä,ja edullisia.
Olen odottanut että kappahlin alekuponkeja taas tulisi, haluaisin niin käydä ostamassa jotain uudesta vintage-mallistosta, itselleni:)

Sanelma kirjoitti...

Hain samaisen tunikan meidän neidille. On se nätti! Hitsi kun unohdin käyttää alekuponkia!

-Jassu- kirjoitti...

Upeita kirpparilöytöjä!
Ja tuo Cupcake-mekko olisi ollut ainoa jonka olisin meille ottanut, mutta eihä sitä ollut 3v. koossa.

Ulla-Kristiina kirjoitti...

Kaunis mekko yläkuvassa! Tosi hyviä löytöjä kirpparilta olt tehnyt.

Aurinkoisia päiviä sinulle!!

Anastasia kirjoitti...

Kiitoksia! Tänään pidettiin mekkoa tai oikeastaan tunikaa ekan kerran päällä, hitsi olisi saanut vaan olla isompi..., suurimman koon otin mitä oli jäljellä 80 cm, mutta yllättävän lyhyt helma tuossa kuitenkin!

Anastasia kirjoitti...

Lumiomena: Suurin koko tuossa mekossa/tunikassa on 86 cm. Tein pienen soittokierroksen ja kävin sitten tänään vaihtamassa 80 cm mekon tuohon suurimpaan kokoon! Aikas pienet koot noissa cupcake-mekoissa.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...