perjantai 9. huhtikuuta 2010

Retroaarteita mökkireissulta

Pääsiäisenä kuvasin mökin retroaarteita, tässä pieni tekstiilipostaus:


Lasten yli 30 vuotta vanha retrotäkki lämmittää mökin makoisilla unilla tänäkin päivänä. Sain tämän täkin kun olin 2 vee. :)


Tällä safaripussilakanalla olemme veljeni kanssa aikoinaan nukkuneet ja se on ihan toimiva vieläkin.


Toinen näistä lakanoista on jo poistunut, tämäkin alkaa olla yllättäen melkoisen kulunut yli 30 vuoden jälkeen. ;) Tykkään tästä, kuin valkovuokkoja alkukevään vihreydessä!


Hehkeä oranssi parisängyn päiväpeitto toimii edelleen!


Veljeni aurinkoinen huppupyyhe vuodelta 1979 on nyt käytössä meidän neidillä mökin saunareissuilla. :)

Retrokasta viikonvaihdetta!

12 kommenttia:

SA kirjoitti...

melko magee toi huppupyyhe=) Onko tuo tutan? Mulla on keltanen froteinen vauvan retrotunika jossa on kans tuo samainen aurinko ja se on tutan tekemä.

Anonyymi kirjoitti...

Hauskoja nuo 70-luvun tekstiilit, silloin osattiin kyllä väreillä ja kuvioilla iloitella! :)
Aurinkoista viikonloppua!!

Anastasia kirjoitti...

-S: En osaa sanoa, onko Tutan, en tullut tarkistaakseni ja liekö merkkiä enää edes tuossa pyyhkeessä pysynyt mukana. Mutta mitäilmeisemmin on, jos sinulla on sama aurinko tunikassasi. :)

-Jassu- kirjoitti...

Mahtavia ja jee, vihdoinkin jotain mitä meilläkin on ollut! Eli olen aika varma, että miellä on ollut lapsena nuo safaripussilakanat vihreänä.

Teidän mökki taitaa olla oikein retroilijoiden taivas! :-D

Miia kirjoitti...

Upeita tekstiilejä! Tuo safaripussilakana on ihan mielettömän hieno! Vanhat tekstiilit kestävät kauemmin kuin uudet, laatu taitaa olla vähän heikentynyt...

pikkukiiski kirjoitti...

Voi mitä aarteita! ♥

Ihana tuo täkki tuollaisena oranssin sävyisenä, meillä on vihreänä (:

Ja tuo Tutan huppupyyhe ♥ meillä on just saman siniset froteiset potkarit tuolla aurinkokuviolla ja sit vähän aikaa sit löytyi tuollainen vihreä paita (: niin ihana toi aurinkokuvio!

Ulla-Kristiina kirjoitti...

70-luvulla tuollaisia tekstiilejä oli, kun poikani oli pieni. Nykyään nämä kuviot ja värit ovat uudelleen muodissa. Mutta pakko sanoa, että kerran tämän kauden eläneenä, en enää tunne vetoa takaisin tuohon värimaailmaan.

Aurinkoista viikonloppua!

Marge kirjoitti...

Ihania muistoja!
Ja aurinkoisia värejä;)

keijukainen kirjoitti...

Heh, noista sinun ihanuuksistasi tuli mieleen eräs mekko jonka ostin viime kesänä kirpparilta, sen oranssisemmaksi ei mikään enää voi tulla. Se taisi olla tutan. En ole sitä rohjennut päälläni pitää, erottuisin siinä viiden kilometrin päästäkin. Mutta jos joskun tulisi retro-bileet, se olisi aika kova sana..

Olivieno kirjoitti...

Meillä on myös tuo safaripussilakana -ruskeana! Ja mökiltä se myös pelastettu!

Anastasia kirjoitti...

Jassu: Meidän mökki on 90-luvun alusta, mutta sinne on viety kaikkea "vanhaa" mökkikäyttöön. ;) Aika monella on tuota safarikuosia ollut lapsuudessa lakanoissa eri väreissä. Muistan nähneeni niitä lapsuudessa muillakin lapsilla ja joskus olen nähnyt vilauksen kirppareillakin.

Sanna kirjoitti...

Ihana safaripussilakana! Mulla on meikkipussi, joka on tehty ruskeasta safarikankaasta ja pidän siitä valtavasti :) Meikkipussin on valmistanut Twin.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...