maanantai 18. tammikuuta 2010

Jääkakkusia LauralleTänään on Lauran päivä, tyttäreni toisen nimen nimpparipäivä ensimmäistä kertaa! :) Laura-nimi tuli isän ehdotuksesta, perusteluna Kauko Röyhkän kaunis biisi Lauralle.

Isomummokin täyttää tänään 87 vuotta. Hänestä piti aikoinaan tulla Laura, mutta pappi oli kastejuhlassa kuullut nimen väärin; Aura. Ilman L-kirjainta! Eihän siihen aikaan uskallettu nimeä oikaista, koska sen oli pappi antanut pyhässä kasteessa! Vuosien jälkeen nimi tuli oikein tytölleni. ;)

Sattui ja tapahtui, kun asettelin jääkakkuja tuonne ulos... avain ja puhelin jäi sisään! Hups! Vaihtoehtoja oli monia mitä tehdä. Päätin kuitenkin ulkoilla pari tuntia ennen kuin mieheni saapuisi töistä kotiin. Ulkona oli onneksi vain n. -10 astetta pakkasta ja meillä molemmilla - minulla sekä tytölläni oli hyvin päällä. Parin tunnin vaunulenkki teki terää!5 kommenttia:

Kitupiikki kirjoitti...

Kivalle näyttää nuo jääkakut! Pitäisiköhän olla matkiapina ;)
Onneks teillä oli kunnolla päällä! Meille on luvattu taas yli -20 pakkasta... kunnon talvi on kiva, mutta tylsää ettei voi mennä ulos.
Oon kommentoinut täällä pariinkin otteeseen mutta jostain syystä mun kommentit ei ole tulleet näkyviin. Saas nähdä miten nyt käy...

Anastasia kirjoitti...

Kiitos! Jääkakut on söpöjä, eikun vaan vettä muottiin ja ulos jäätymään. Nyt ainakin kommenttisi tuli perille. Kaunis kiitos. <3

PaaPii kirjoitti...

Kivoja jääkakkusia. Varmasti teki hyvää kavelyretki. Kun on näin kylmä niin helposti tekee mieli vaan jäädä sisään.

MaMMeli kirjoitti...

Heti vastavierailulla:) Kiva tutustua uusiin ihmisiin ja uusiin ihaniin blogeihin!!!

Anastasia kirjoitti...

Kiitos samoin, kiva kun tykkäät. Tervetuloa uudelleen! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...