keskiviikko 17. helmikuuta 2010

Wanhat tulitikkuetiketit tauluksi


Aloin näpertää vanhoja tulitikkulaatikoiden etikettejä tauluksi. Pinta-ala osoittautuikin liian pieneksi. ;) Pitää kaivaa suuremmat kehykset esiin... Mutta tässä näitä ihanuuksia kuitenkin nyt näytille. Varsinkin nuo kahviin ja kotitalouteen liittyvät etiketit vetoavat minuun. Oman aikansa pienoismainoksia. Nämä ovat isäni pikkupoikana keräämiä etikettejä tai tikettejä, niin kuin silloin joskus 50-luvulla oli tapana sanoa. :)

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hei, tulin kurkistelemaan. Sinulla on täällä ihana blogi!

Possumamma kirjoitti...

Hieno idea!

Harmi, kun tulitikkulaatikotkin on nykyään tosi tylsiä; toista se oli ennenvanhaan:S

Katja / Lumiomena kirjoitti...

Noita etikettejä katsoessa meni tovi jos toinenkin, kiehtovia! Miten olet onnistunut löytämään noin paljonb vanhoja tulitikkulaatikkoja/etikettejä? Taulu on loistava idea.

Anastasia kirjoitti...

Kiitos Keijukainen! :) Olen samaa mieltä kanssasi Possumamma, että nykyään on tylsää, etiketit ovat kaikki samanlaisia kun sellaisen tikkupuntin ostaa. Lumiomena: etiketit ovat isäni lapsuuden keräilykohde. Ne oli liimattu ruutuvihkoon, josta irroittelen ne. Pitää ilmeisesti laittaa tippa liimaa niiden taakse, että saan ne paremmin pysymään suorassa...

PaaPii kirjoitti...

Aivan ihana idea! Vielä kun jostain sattuisi löytämään noita vanhoja etikettejä.

Anastasia kirjoitti...

Kiitti Anis! Joskus olen huomannut huuto.netissä vastaavia myynnissä ja varmaan muillakin vanhan tavaran foorumeilla näihin voi törmätä. :)

-Jassu- kirjoitti...

Wau, tulee tosi upea taulu! Hieno idea! Ja parasta siinä on tuo tarina, oman isän keräämät etiketit.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...