tiistai 27. huhtikuuta 2010

Burberrya, Hilfigeria ja Hortensioita


Viikonloppuna veimme kamojamme itsepalvelukirppikselle viikoksi myyntiin. Siellä sitä sitten ollaan käyty paikkaa kohentamassa ja tutkailemassa mitä on mennyt kaupaksi. On ollut kyllä ihanaa siivota kaappeja ja yllättävän paljon sitä tilaa taas tekee, kun pistää tavaraa kiertoon. ;) Lempparikirpparillani on kauppa käynyt ihan kivasti jo tähän mennessä ja samallahan sitä pitää hieman kierrellä ja katsella muidenkin pöytien antimia. Mukaan tarttui tällä kertaa seuraavaa: Burberryn paita 4 €. Passeli meitin neitokaiselle. :)


Hilfigerin samettihousut 4,50 €. En voinut näitäkään jättää kirpparille. ;)


Juuri sopivasti meidän neidin kokoa! :)


Pöksyt takaa.


Löysin lisää hortensioita silkkikukkina! Neljä pinkkiä hortensiaa 4 €.


Kerroin löytäneeni metallisen kannun ja hortensiat kirpparilta, niin nyt nämä pinkit pääsivät aikaisemmin ostamieni kaveriksi. Oiskohan nämä olleet saman myyjän pöydästä...


Kivaa viikkoa kaikille ja muistakaa osallistua arvontaan! :)

8 kommenttia:

Virpi kirjoitti...

Hienoja löytöjä olet tehnyt. Kierrättäminen kunniaan :)

Sanelma kirjoitti...

Löytyipäs edullisesti kivoja merkkivaatteita!

Lezzie kirjoitti...

Upeita löytöjä!

JaanaElina kirjoitti...

On se kyllä aina mahtavaa kun saa kaappia tyhjäksi.Olisi taas aika itsekin ryhtyä kirpparin pitoon.Remontissa on jäänyt paljon kaikkea ylimääräistä kaappeihin.

Se on kyllä mukava kun löytää itsellekin jotain ostettavaa.Kivat vaatteet tytölle.Olisipa meilläkin vielä pieniä joille ostella,nykyisin saa niin hyviö vaatteita käytettyinä.

Mukavaa päivää.

PirjopauliinaL kirjoitti...

Kirpparit on niin ihania, olet tehnyt mahtavia löytöjä. Tuollaiset kukkaset soisin itsenikin löytäväni.
Minunkin pitäisi ottaa pöytä ja myydä tavaraa vähemmäksi, en vaan ole saanut aikaiseksi, se tarkoittaisi kovasti kaappien siivousta ym työtä.

Aliisa kirjoitti...

Samoissa touhuissa täälläkin, ystäväni pyysi täksi kuukaudeksi osakkaaksi kirppispöytäänsä. Mutta tuotto taitaa olla niin sun näin, koska ainahan niistä muista pöydistä jotain mukaan tarttuu...
Herttaiset hortensiat, ei silkkikukiksi uskoisi.

Anonyymi kirjoitti...

Kivat löydöt olet tehnyt! Kierrätys kunniaan, on aina mukavaa kun pääsee omista tarpeettomista tavaroista eroon ja voi katsella taas uutta tilalle! :)

sanna kirjoitti...

Todella hienoja kirppari löytöjä! harvemmin sieltä osuu noin laadukakista eteen, mutta olet taitava löytämään ilmeisesti ne ;)
Tuo kannu on myös ihana! Olisin ostanut sen varmasti itsekkin jos eteeni olisi sattunut!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...