tiistai 20. huhtikuuta 2010

Jee, jee, jee Suosikki!


Keräsin 80-luvulla ja 90-luvun alussa MiniSuosikkeja tai minipokkareita, niin kuin meillä päin sanottiin. Nämä aarteet löytyivät vanhempieni luota. Suosikin välistä nämä piti irrottaa, leikellä, nitoa sivut yhteen tai jopa ommella langalla, kuten jotkut noista olen liittänyt yhteen! :D Kuinka moni muuten muistaa tuon Heart:in?! Enpä olisi enää muistanut, mutta hyvä kun nämä palauttivat mieleen.


Jotkut artistit olivat niin suosittuja, että pariin otteeseen heidän minipokkarit julkaistiin. Minipokkareissa oli faneille tärkeitä tietoja kätevässä taskukoossa, josta pystyi asioita tarkistamaan. Ei ollut ennen netin fanisivuja tarjolla... eiei...


Leffa- ja tv-sarja -pokkareita oli myös. Tuo V oli kyllä hirmusen jännittävä siihen maailman aikaan. Ja LA Beat muutti nimensä Beverly Hills 90210:ksi ja muistan miten tätä sarjaa piti nauhoittaa videolle, jos ei sattunut juuri silloin telkkarin ääressä olemaan. ;) Silloin ei voinut niin vaan helposti ja näppärästi mennä nettiteeveestä jaksoa katsomaan, koska sellaista mahdollisuuttahan ei ollut.

10 kommenttia:

Katja / Lumiomena kirjoitti...

Kiitos taas tästä, niin monien muistojen postauksesta ♥ Ihanat minipokkarit... Heartin muistan hyvinkin. Tiedätkö, yhdistin tässä hiljattain nykyaikaa ja omia teinivuosia lataamalla iTunesista 80-luvun musiikkikokoelman iPodiini :) Nyt minipokkari-kuviasi katsellessa mieleeni palautui monia menneita tähtiä, joten eikun vaan lataamaan lisää musiikkia...
Tuo Konnankoukkuja kahdelle oli aikanaan ihan huippu!

Anonyymi kirjoitti...

Hauskoja nämä sinun retropostaukset! Suosikkia tuli luettua, mutta olen vähän vanhempi kuin sinä ja tuollaisia minipokkareita en ole nähnyt. Minulle tuli 70- ja 80-luvun taitteessa kotiin Help -lehti joka oli vähän Suosikin tapainen :)
Charlien Enkeleitä, Konnankoukkuja ja Ritari Ässää ym. tuli tietysti myös katseltua :)

Miia kirjoitti...

Ihania minipokkareita! Beverly Hills 90210 oli suosikkini, siskoni kanssa nauhoitimme kaikki jaksot tv:stä, ja niitä katseltiin uudelleen ja uudelleen. En varmaankaan valehtele, jos väitän nähneeni jokaisen jakson parikymmentä kertaa. Totta on, että nykyään kärryillä pysyminen on helpompaa. Kumpi on sitten parempi, en tiedä.

Aliisa kirjoitti...

hei! Mukava huomata, että olit tullut lukijakseni, nyt vastavierailulla. Nyt tuli nuoruusmuistot mieleen, minäkin noita vihkosia Suosikeista askartelin, ikävää että omani ovat kyllä ajansaatossa kadonneet...
Keväistä viikonjatkoa!

Marika kirjoitti...

Hei vaan!Tutun näköisiä pokkareita.Mukavasti palautuu mieleen silloiset suosikit :)
Konnankoukkuja kahdelle oli minunkin mieleen.. :D

Anastasia kirjoitti...

Konnankoukkuja kahdelle oli myös minun iso suosikki aikoinaan! :)

Annimuori kirjoitti...

Voi ei...tässähän tulee ihan nuoruus mieleen. Itsekin keräsin 80-luvun lopussa ja alussa noita minipokkareita, mihinkähän lie joutuneet, olisivat kivaa luettavaa näin vanhempanakin.Ei ole kyllä sen jälkeen tullut suosikkia luettua.Silloin myös sinäminä oli kova sana =)

Anastasia kirjoitti...

Annimuori: Niin muuten olikin SinäMinä tosi kova juttu! Sitä lehteä tuli myös luettua. :D

Lumiomena: Mulla on kans iPodissa vanhoja hittejä aina silloin tällöin vaihtelun vuoksi ja cd-levyilläkin joitakin löytyy.

Thilda kirjoitti...

Konnankoukkuja kahdelle oli kyllä hyvä silloin. Nyt vois olla nolo. Eka hyvä sarja jota seurasin oli "Kultainen apina" -onko tuttu? Ja olikos sellanen kuin "Heart & Heart", Kovaa peliä Bostonissa, Ihmemies... äh, vaikea muistaa kaikkia! Olis kiva tehdä aikamatka. Menisin kyllä Dingon keikalle!

Retroilija-74 kirjoitti...

Kiva blogi. Muistan Heartin erittäin hyvin, koska fanitan tänä päivänä ko. bändiä ja omistan kaikki heidän levynsä CD.nä. Ihan alkoi sydän hakkaamaan, kun näin nuo minisuosikit ja varsinkin Madonnan ja V.n lehdet. Vaude!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...