keskiviikko 17. maaliskuuta 2010

Barbapapoja ja muita


Tukholman reissulta ostin nämä hauskat Barbapapa-pöksyt ja lapaset neitokaiselle. Täällä ei vielä noita Barboja ole näkynyt liiemmin liikkeissä. Joten jotain "spesiaalia" piti tuoda.


Tukholman Barba-tavaroiden huumassa muistin, että minulta löytyy vuoden 1984 Barbapapa-kirja. :) Barbapapa pyöri myös TV:ssä 80-luvulla. Kaipa sitä on aika-ajoin näytetty uudestaankin?!


Sarjakuvakirja sisäsivuilta.


Nämä söpöt pahviset matkalaukut ostin Helsingistä Runeberginkadulla sijaitsevasta Päivin puodista. Mainiot aarteiden säilytyspaikkana, tytön huoneen sisustuksessa ja tietenkin leikeissä mukana.


Laukussa leipää ja piimää vaan...


Halvan maukasta lakritsaa piti ostaa laivan taxfreestä ihan vaan tuon kivan lakupurkin vuoksi. ;) Brion mäyräkoira komppaa väreillään.

Kivaa Kerttulin päivää!

10 kommenttia:

Retromoderni kirjoitti...

Barbaba-vaatteita on nyt alkanut näkymään Suomenkin kaupoissa, esim. Stockmannilla on mm.bodeja, housuja ja itse ostin Henkkamaukalta hauskoja bodeja, jotka kuulemma meni kuin kuumille kiville. Mun blogissa on kuvaa bodeista.

Mäkin ostin aikoinaan tuon lakupurkin vain purkin vuoksi, se on niin kiva!

Ihana kauppapostaus. Mäkin tahdon naapurimaalle, niin monta ihanaa kauppaa ois kierrettävänä.Mutta nyt ei pysty lähtemään, jos kesäreissua yrittäs järkätä sinne suuntaan.

Anastasia kirjoitti...

Vau, pitääkin käydä H&M:llä ja Stockkalla jatkossa kurkkimassa tuleeko Barbapapa-vaatteita lisää. :)

Miia kirjoitti...

Ihania aarteita!

Barbababat olivat kyllä omassa lapsuudessakin huippuja ja jännittäviä!

Nuo matkalaukutkin ovat niin ihanat, kumpa niitä olisi aikuistenkin koossa :)

Tuula kirjoitti...

Kävimme myös hiljakkoin Tukholmassa ja muistan pari kertaa ajatelleeni, että onpas täällä Barbapapa-buumi meneillään! Mahtaako rantautua Suomeen ^^. Södermalmille käveleskeltiin viime kesänä, sinne tahtoisin uudestaan... kivoja kahviloita ja noita kierrätyskauppoja. Mukavat kuvat sulla reissusta.

Katja / Lumiomena kirjoitti...

On jotenkin suloisen nostalgista meille 70-80-luvuilla varttuneille, että Barbababat ovat tulossa uudelleen muotiin :) Silloin tosin taisi olla vain tv-sarja sekä kirjoja, nyt vaatteita ja lelujakin. Meillä nelivuotias tyttö tykkää kovasti Barbababa-kirjoista, joissa on muuten aika paljon luontoasiaa.
Nuo säilytyslaukut ovat somia ja lakupurkki metka.

Anastasia kirjoitti...

Niin juuri. Luulisi että Ruotsista tulee Barbapapat kovalla tohinalla nyt Suomeenkin kaikissa muodoissaan. Tukholman kauppakeskuksissa tajusin vaan sen ikävän asian, että lähes kaikki ketjuliikkeet ovat lähtöisin Ruotsista. Jotenkin siellä oikein puistatti Lindex, KappAhl, H&M, Ordning och reda, Polarn O.Pyret, ONOFF, Stadium, Din Sko, Glitter, Gallerix, Kicks, Expert, ym. ruotsalaiset ketjut, kun sen siellä hoksasi niin hyvin kuinka vähän meillä Suomessa on vastaavia hienoja ketjuja, joita viedään myös muihin maihin. Mieheni kanssa tätä pohdittiin ja ihmeteltiin. Todettiin vaan että ei varmaan mene kauan kun Suomessakin on Euro Sko ja Teknisk magasinet, mitkä ainakin vielä täältä puuttuvat. ;)

MaMMeli kirjoitti...

Ihanat nuo matkalaukut:)

LENNU kirjoitti...

Tuon lastenohjelman muistan minäkin.
Suloiset salkut.

Sanelma kirjoitti...

Barbababa on kyllä ihana hahmo, pesee jotkut teletapit kuus-nolla! Mäkin haluun (tai siis mun tyttö) tuollaiset salkut! Sulla on kyllä silmää kaikille ihanille esineille ja yksityiskohdille!

SA kirjoitti...

Tosi ihanat nuo punaiset salkut. Minäkin haluaisin tuollaiset vaikka vihreät pojan huoneeseen.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...