sunnuntai 21. maaliskuuta 2010

Kenkäilyä ja keinuttelua

Viikonloppu hurahti nopeaan. Käytiin mm. MLL:n paikallisyhdistyksen lastenvaatteiden ja -tarvikkeiden kirppistapahtumassa. Vaikka mitä kivaa siellä olikin ja mukaan tarttui seuraavaa:


Reiman kävelykengät 5 €. Näillä meidän neiti suostui kävelemään sisällä. Kengät ovat olleet meidän 1,5 kk kävelleelle tytölle hiukan uusi ja pelottava tuttavuus, on vain seissyt kengät jalassa, itkenyt eikä ole suostunut ottamaan askeltakaan millään kengillä (ollaan kokeiltu lenkkarit, kumpparit, talvikengät, yms. "ja kaikki kikat"), mutta NYT näillä onnistui! Tosin näytti siltä että hän opetteli ns. kävelemään uudestaan kengät jalassa, nosteli kinttujaan hämillään ja välillä piti jopa kontata, kun niin pääsi mukamas paremmin etenemään. Ja on näköjään tuosta kuluneesta kukasta päätellen joku muukin näillä konttaillut. ;)


Reimatecin välikausitakki. Tosin on vielä jätti-iso 92 kokoisena, joten voi olla että tämän käyttö menee vasta jopa vuoden päähän... ellei täällä ole sitten ensi talvena tosi leutoa tai tule valtava kasvupyrähdys. ;)


Mauri Kunnaksen Suomalainen tonttukirja 2 €. Kuin uusi, vuodelta 2007. Tämä oli kiva löytö, keräilemme Kunnaksen kirjoja neitokaiselle. Niitä on sitten mukava lukea hänelle, kun on pikkasen isompi. Kunnaksen piirroskuvien katselu on yllätyksiä täynnä, aina löytyy jotain jänniä pieniä yksityiskohtia, mitä voi ihmetellä ja tutkia. :)


Plaston keinu 3,50 €. Tämä laitetaan kesäksi terassille! Jipii, voi mitä keinumisen riemua oli jo sisällä, kun piti jo ottaa pieni varaslähtö kesään! Äidin ja isin kädet olivat maitohapoilla, kun neitiä piti keinutella käsien varassa. Hirmunen kiukkuhan se sitten tuli, kun vauhdin hurma loppui ja keinu laitettiin odottamaan ulos pääsyä. ;)

9 kommenttia:

Katja / Lumiomena kirjoitti...

Hienoja löytöjä! Kengillä kävely voi hyvinkin alkaa innostaa juuri noiden kenkien avulla. Meidän nyt nelivuotias neitomme ei reilun vuoden iässä suostunut kävelemään talvikengillä, vaikka muuten kävellä viipotti hurjaa vauhtia. Heti ensimmäiset kevyemmät kävelykenkänsä saatuaan alkoi hän kävellä kengät jalassaan :)

Sanelma kirjoitti...

Ihan mahtavia löytöjä. Suloisen liikuttavaa tuo teidän tytön kengilläkävely -toivottavasti Reimojen avulla lähtee sujumaan ja alkaa huolia muitakin kenkiä:)

Lezzie kirjoitti...

Olipas hyviä löytöjä! Huomenna menen itsekkin kirpparille. Saas nähdä mitä löytyy...

pikkukiiski kirjoitti...

Hyviä löytöjä sinulla :) Meillä ei kävellään vasta tuettuna mutta kengistä pikkumies ei tykkää ollenkaan, yhdet sievät euron kävelykengät olen poikaselle ostanut vaan ne jalassa ei suostuta ottamaan askeltakaan. Pitää varmaan kaivaa kumpparit varastosta nimittäin esikoinen on ihan samanlainen, kesällä ei kelpaa ku kumpposet ja talvella vilttitossut :)

sanna kirjoitti...

Tosi hienoja löytöjä! Ihanat kengät ja takki! MLL kirpputorit ovat aivan parhaita, ihan harmittaa kun jäi itseltä välistä viikonlopulta.

Minni kirjoitti...

Kirppikseltä tekee kyllä loistavia löytöjä! :) Meidän pitäs hommata myös neitokaiselle jokin välikausipuku, kun kohta alkaa rattaissa istua. Siinä sitä onkin pohtimista, että millainen. Jospa löytyisi kirpparilta joku kiva!
Kyllä noi pienten kengät on niin sulosia ja niiden käyttäjät myös :)
Tällä viikolla pitää kyllä päästä itsekin vähän kirppistelemään, kun ollaan sairasteltu neljän seinän sisällä jo niin pitkään.

Kitupiikki kirjoitti...

Hienoja löytöjä oot taas tehnyt! Mepä taidetaankin tulla kesällä teille keilumaan! ;)

keijukainen kirjoitti...

Upeita löytöjä! Itsekin tänään kiersin kirpputoreja ja löysin vaikka mitä ihanaa!! Jotenkin sitä näin keväällä löytää enemmän kaikkea, vai onko sitä vaan avarakatseisempi kaiken tämän valon myötä.

Elämän Helmiä kirjoitti...

Kunnaksen kirjaan on olemassa myös cd, eli eri tarinoista on omat laulunsa. Meillä lapset tykänneet kovasti kun olivat pieniä, vaikka jotkut jutut olivatkin aika pelottavia.Ihana löytö!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...