torstai 11. maaliskuuta 2010

Mennään mainostauolle...

Tässäpä värillisiä "kaupallisia tiedotteita" kultaisilta 60-70-luvuilta. :) On niin sympaattisia mainoksia kuvineen ja mainosteksteineen! Hymy kohoaa korviin saakka näitä katsellessa! :D (Kuvat saa suurennettua napsauttamalla hiirellä kuvaa, niin näkee lukea tekstit.)


Klassikko Nivea Creme on tullut uudelleen kaupojen hyllyille. Hyvä perusvoide!


Kuosit voisivat ihan hyvin olla tätä päivää. Tytölläni on tuollainen lähes samanlainen KappAhlin sydänbody!


Legendaarinen Rexona-mainos! Aina on tilaa vielä yhdelle, joka käyttää Rexonaa -rallatus oli 80-luvullakin vielä monen huulilla.


Karhua...


... ja Karjalaa. :) III-olutmainokset olivat vielä silloin sallittu ja myös tupakkaa sekä vahvempia alkoholijuomia mainostettiin. Aikas hassuja nämä olutmainokset! :D


Tällekään en voinut muuta kuin hymyillä. :)


Frotee-vaatteet oli lapsena oikeesti ihania ja pehmeitä päällä.


Hurjalta näyttää nuo Nanson kuosit noin suurina pintoina...


Iloinen Lehtipisteen kesämainos.


Coca-Cola - aina sopiva vierasjuoma...


Uskomaton pakastinmainos! Heh! Hauskaa päivän jatkoa!

11 kommenttia:

Katja / Lumiomena kirjoitti...

Hihittelen, upeita mainoslöytöjä! Tuo kaikille sopiva shampoo olisi aika näppärä, kun meilläkin on perheen aikuisille omansa. Lapset sentään tulevat toimeen yhteisellä Niiskuneiti-shampoolla :) Ja niin kai se menee, että kun Karjalasta kajahtaa, riittää juttua kuin itsestään.
Kiitos tästä todella mainiosta päivityksestä!

MaMMeli kirjoitti...

Hauskoja mainoksia, osan muistan:)

Tuula kirjoitti...

Hyväntuulinen postaus ^^. Froteekangasmainos on minusta huippu, peräti 7 väriä ^^. Ja on tuossa pakastinmainoksessakin tosiaan joku sanaseppä ollut asialla! Niveapurkista tulee mieleen myös Vitalis, jolla on aina vaan se sama keltapunainen peltipurkki ja minä tykkään siitä ja sen tuoksusta.

Anastasia kirjoitti...

Tuon Karjala-mainoksen tekstit on niin hauskat! Melkoisia sanaseppoja tosiaan olleet tuon ajan copywriterit. Vitaliksesta tulee vahvasti lapsuus mieleen, sitä laitettiin etenkin pakkaskeleillä poskiin.

Miia kirjoitti...

Hih, ihania!

milla kirjoitti...

Harjastukka :D Ihan harmittaa, kun löysin reilu 10 vuotta sitten jostain vanhalta vintiltä muistaakseni 70-luvulta olevan Anttilan luettelon (sen mainos pumaskan..) ja nyt se on kadonnut. Siinä oli mainiot kuvat! ja ne vaatteet! :)

Eila kirjoitti...

On kyllä todella hauskat! :)

kisu kirjoitti...

Hauskoja, näitä lukiessa ei voi kun hymyillä. Osan noista mainoksista muistankin.
-kisu-

Anonyymi kirjoitti...

Voi kuinka ihanaa, taytyy ensi kerralla muistaa kestitysta miettiessa kekkereita varten, kuinka vaurasta tarjoilu on kun pistan "vauras vierasjuoma" kokiksen poytaan.

Rennoissa nansoissa on mainoksessa todella jaykka meno: aiti suu supussa syottamassa melkein murrosikaista poikaansa. varmuuden vuoksi kummankin kasi viela leuan alla mahdollisia leivan muruja varten. Nanosillaan huvittaa hirmusti.

Ja sitten tuo Hyvonin muoti: miesten micro-shortsit, iiiiik. Vaikka eipa se taman paivan rappari-lokapoksy muotikaan kovin kummoista ole...

Ihmettelen sita etta, missakohan vuosikymmenella teitittely on muuttunut sinutteluksi mainoskielessa.
Kiitos serkku tasta ihanasta time wharp-hetkesta!

Terkkuja,
Anastasian/Salmen aarre

Pikkusisko kirjoitti...

Kiitos näistä ihanista ja hauskoista lapsuusmuistoista!!!

Thilda kirjoitti...

Haa! Vanhat mainokset on makeita! Ostan usein vanhan lehden kannen ja mainosten perusteella. Niistä sitä paitsi on hyötyä jos keräilee kaikenlaista,(kuten minä;) voi ajoittaa tuotteet vuoden tarkkuudella.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...