tiistai 30. maaliskuuta 2010

Muoticorner


Tänään shopattiin kirpparilla sekä muissa kaupoissa. Tässäpä pieni muotinäytös päivän hankinnoista. ;) Kuvassa Moonsoonin paita ja farkkucaprit yht. 8 €.


Benettonin kesähattu 2 €, Risto-Matti Ratian käyttämötön paita 4 €, PoPo:n sukat 1 €/pari.


Välikausiasu ostettiin ihan uutena. Ihastuin takin väriin ja noihin kukkasiin! Hihoja pitää vielä kääntää, mutta kasvunvaraa pitää olla, tällä ois tarkoitus viipottaa vielä syksylläkin. ;)


Brion klassikko formula-auto löytyi myös kirpparilta eurolla. :)

9 kommenttia:

MaMMeli kirjoitti...

Ihania ostoksia:) Erityisesti tuo formula-auto tuo muistoja mieleen:)

Lezzie kirjoitti...

Ihania löytöjä olet tehnyt.... Harvoin noita Brion leluja kirpparilta löytyy :)

Anastasia kirjoitti...

Kiitos! :) Luulen, että tuo kilpa-auto on joko hiukan vanhempi lelu tai sitten siitä on joku hampailla järsinyt tai kuluttanut sen Brio-tekstin pois, mikä ainakin nyt myynnissä olevissa autoissa on. Hih hii!

-Jassu- kirjoitti...

Vitsit sä teet aina mielettömiä löytöjä!

Itsekin tykkään kierrellä kirppareita, mutta niin harvakseltaan pääsen, että kaikki parhaat on jo viety aikaa sitten.

Katja / Lumiomena kirjoitti...

Monsoonin vaatteet ovat ihania! Ostin niitä tyttärelleni viime kesäisen Lontoon reissumme aikana, mutta en ole onnistunut löytämään niitä kirppareilta.

Tuo Brion auto näyttää hieman vanhemmalta kuin poikani vastaava, jolla auto on yhden vuoden ikäinen.

Tulit muuten mieleeni, kun luin uutta Maalaisunelma-lehteä; Cafe Latte Spiritin omistajasta ja kodista on lehdessä kiva juttu.

Miia kirjoitti...

Mahtavia löytöjä!

Anastasia kirjoitti...

Jassu ja Lumiomena: Käyn kirppareilla nyt hoitovapaalla ollessa noin kerran-pari viikossa. Hyväkuntoisista merkkivaate-löydöistä tulee niin hyvä mieli. :) Lumiomena: Vautsi vau, pitääpä tuo Maalaisunelmaa-lehti käydä ostamassa! Kiitos vinkistä! :)

sanna kirjoitti...

Hienoja löytöjä! Tuo marimekon paita ja brion auto varsinkin. Kyllä löytöjä vain sattuu kohdalle kun siellä kirpparilla jaksaa käydä!

Sanelma kirjoitti...

Kivoja löytöjä! Me ollaan muuttamassa paikkaan, jonka lähellä on aivan tajuttoman iso ja hyvä kirppis. Haaveet siitä, että minäkin pääsisin taas harrastamaan ihan säännöllisesti tuota kirppislöytöjen tekemistä, ovat toteutumassa:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...