maanantai 8. maaliskuuta 2010

Ritarillista naistenpäivää! ;)


Kaikkihan me olemme keräilleet jotain lapsina ja moni keräilee aikuisenakin jotain. Kohteet vain vaihtuvat. ;) 80-luvulla tuli telkkarista "Knight Rider - uudenlainen seikkailusarja". Ritari Ässästä tuli iso hitti ja sitä piti jokaikinen jakso päästä näkemään. Videoillekin sitä nauhoitettiin! :D Ritari Ässähän kävi Suomessakin monta kertaa ja kauppoihin alkoi myös ilmestyä erilaisia fanituotteita. Ostin viikkorahoillani Ritari Ässä -purkkaa ihan vain sen takia, että saisin kerättyä mahdollisimman paljon noita purkkatarroja! Jos tuli samanlaisia, niin niitä vaihdettiin kavereiden ja serkkujen kesken. Muistan myös, että jossain muropaketissa oli ihmeauto KITT ja Ritari Ässä, taiteltavat ja kasattavat pahvifiguurit!


Suosikissa oli fanijuttuja ja julisteita Ritari Ässästä. Minisuosikit olivat 80-luvulla myös kuumintahottia! :)

9 kommenttia:

Katja / Lumiomena kirjoitti...

Eikä! Miten sinulla voi olla nämä tallessa? Totta kai Ritari Ässää piti katsoa joka ikinen jakso ja Minisuosikit (sanottiinko niitä minipokkareiksi?) otin talteen riippumatta siitä, kuka tähti oli esittelyssä. Ritari Ässää parempana pidin Ihmemies MacGyveria, mutta näin jälkikäteen ajateltuna Ritari Ässä kyllä voitti ainakin mitä 80-lukulaiseen estetiikkaan tulee :)

Anastasia kirjoitti...

Lumiomena: Keräsin tarroja 80-luvulla ja ne ovat olleet tallessa vanhempieni kotona. Olen tuonut "aarteitani" nyt kotiini. Minipokkareita (niin muuten niitä kutsuttiin) ja tarroja esittelen täällä vielä lisää! :) PS. Olen esitellyt täällä aikaisemmin myös MacGyver -paperinuken! :D

Jokke kirjoitti...

Hieno kokoelma! Minä olin jo vähän liian vanha tuolloin mutta kyllähän "käkkäräpään" seikkailuja kuitenkin seurattiin.

MaMMeli kirjoitti...

Mukavaa naistenpäivää sinulle myös :)Hauskoja nuo Ritari ässät:D

Wilhelmiina kirjoitti...

Ihanaa naistenpäivää!

Tuula kirjoitti...

Meikäläinen on sua kymmenisen vuotta vanhempi, ritaripurkkatarrat jäi siksi varmaan keräämättä. Mutta tietenkin muistan Hänet ;D ja katsottiinhan sitä telkusta, varmaan koko perhe töllötti. Mukava että sulla on nuo vielä tallella!

Thilda kirjoitti...

Ässän muistan vallan hyvin! :) Mutta itse olin kyllä Ihmemies-fani. 80-luvussa on kyllä jotakin nostalgiaakin, monia kivoja juttuja joita olisi kiva päästä katsomaan jos aikaa voisi kelata, ainakin Dingon keikalle ;)
Ja voi juku noita Helsinki-vintagen juttuja! Etenkin se kesämekko ja Wanhaa tavaraa-pöytä!! Huh huh!

Käypä kylässä blogissani, laitoin eilen kuvat käsilaukkukokoelmastani, vain uusin puuttuu...

Anastasia kirjoitti...

Kiitos kaikille ja naistenpäivähän on joka päivä, eix ni?! ;)

Thilda: Kävinpä blogissasi ja waude, mikä laukkukokoelma sieltä löytyikään! Superupeita! :)

Danger Bee kirjoitti...

Kunnon meininki! :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...