perjantai 5. maaliskuuta 2010

Lasten retro petivaatteita


Tämän äitini ompeleman pussilakanan suojissa olemme molemmat, minä ja veljeni nukkuneet lapsina 70-80-luvuilla. Nykyään pussilakana on käytössä tytölläni mummolassa yövyttäessä.


Tyynyliina on myös aikoinaan äitini tekemä. Toinen pitkä sivu on kokonaan auki ja siinä on nyörit sulkemista varten. :)


Tämä oli oikein mieluinen tyyny joskus ja pikkuveljeni aina harmitteli, kun äiti oli laittanut tyynyliinan sen päälle. Hän sanoi aina: "ankkaa ei näy"! Nuo ankat olivat siis tosi hauskoja eikä niitä olisi saanut laittaa tyynyliinan alle piiloon. :D Myös tyynyliina ja tyyny ovat nyt lapsellani käytössä mummolassa käydessä. Mökillä on sitten vielä omat retrotekstiilit. Täytyy siellä kuvailla myös, kun mökkikausi pääsee kunnolla käyntiin. :) Sitä odotellessa mukavaa viikonvaihdetta!

7 kommenttia:

pikkukiiski kirjoitti...

siis ei voi olla totta, just eilen selailin netissä kuvia ja näin pienen osan tuota ihanaa heppakangasta ja harmittelin että kun sitä ei näkynyt siinä kuvassa enemmän et miten se toistuu. Ja sit heti seuraavana päivänä löydän sitä tälleen ihanasti esiteltynä ♥ Aivan uskomattoman ihana kuosi!

Ja nuo muut kuosit on kans tosi herkullisia, niin ihanan värikkäitä ♥♥♥

Anastasia kirjoitti...

Kiva, että tykkäät ja mukava, jos tästä oli apua. :) Vau, mikähän sivusto esitteli tätä samaa kangasta? Tulen uteliaaksi! Löytyisiköhän Googlettamalla...

PaaPii kirjoitti...

Ai että kun on ihania!!!

Minni kirjoitti...

Onpas ihania juttuja! En kyllä yhtään ihmettele, ettei tuota tyynyä ole saanut peittää:) Ja toi heppa-kangas on kyllä mahtava!
Kivaa viikonloppua!

Rilla kirjoitti...

Ihania kankaita :) Tulee varsin nostalginen fiilis noita katsellessa!

Marge kirjoitti...

Kiva, kun on omia lapsuusmuistoja näyttää ja antaa omalle lapsellenkin:) Kaunista retroa:)

Miia kirjoitti...

Oi miten ihania!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...