keskiviikko 31. maaliskuuta 2010

Mekkoja ja maalaisunelmia


Olin Me&I -lastenvaatekutsuilla viime viikolla ja tänään tuli saapumisilmoitus paketista. Lähdettiin urheasti vaunulenkille postiin pakettia hakemaan vesisateesta huolimatta! ;) Tämä medaljongisingoalla-mekko/tunika on hauska, ihanan pehmeää kangasta. Huvitti, kun tyttöni näytti tämä päällään edesmenneeltä isoäidiltäni minikoossa! Hänellä oli joskus vastaavan kuosisia mekkoja! :)


Liikenneruuhka-mekko oli yllättävän pitkä, tämän aioin vielä vaihtaa kokoa pienempään. Mekon helma kun ulottuu nyt tytön nilkkoihin saakka! Kesäksi ei kuitenkaan niin hirmuisesti kasva, että mekko näyttäisi sopivalta. ;)

Sain Lumiomenalta vinkin tästä Maalaisunelma-lehdestä, että siinä on mm. juttu Cafe Latte Spirit -puodista, josta olen pariin otteeseen täällä postaillut. Samalla postipaketin hakureissulla sitten ostin tämän lehden! Kätevää tämä bloggailu, kiitos vinkistä Lumiomena! :) Hurmaava lehti, täytyy sanoa, tutustun tähän nyt ensimmäistä kertaa. Ilmeisesti ei ole Suomessa kovin kauan vielä ilmestynyt?! Mukava suomalainen country living- ja lifestyle -lehti! Suosittelen. Ja ainiin, lehdessä on pieni HUHTIaika-palsta, jossa kuukauden blogiksi on valittu monille tuttu Sinisen oven takana -blogi! :) Huomenna suuntaamme omia maalaisunelmia toteuttamaan Savoon mökille. Hyvää pääsiäistä!

8 kommenttia:

Lezzie kirjoitti...

On se hauska että nuo jo kerran kokemani kuosit ovat palanneet takaisin (ylimmäinen).

Mekin käydään varmaan mökillä. Tyttäreni tulevat kavereidensa kanssa pääsiäiseksi kotiin. Poika asustaa kotona edelleen ja käy töissä. On kiva saada kaikki yhtäaikaa kotiin.

Hyvää pääsiäistä sinullekkin!

-Jassu- kirjoitti...

Meilläkin tuo liikenneruuhkamekko osoittautui melkoisen pitkäksi, mutta jätin laiskuuttani vaihtamatta. Mekosta tulee nyt mieleen Marimekon pyjamat pituuden puolesta, mutta mikäli kangas ei haalistu niin onpahan sitten pitkäikäinen hankinta!

Oikein rentoa ja mukavaa pääsiäistä teille! Kiitos lehtivinkistäkin.

Minni kirjoitti...

Kivoja mekkoja!:) Ollaan menossa myös ens kuussa noille kutsuille. Saapi nähdä tuleeko tehtyä ostoksia.
Täytyykin tutustua tohon lehteen, kuulostaa kivalta. Mukavaa pääsiäistä! :D

Katja / Lumiomena kirjoitti...

Hih, onpas teillä samansuuntaisia suunnitelma ja puuhia: Me and I-ostoksia, matka Savoon juuri huomenissa ja Maalaisunelman lukemista :) Kiva, että pidät lehdestä. En ole ihan varma, kauanko lehti on ilmestynyt, itse löysin sen viime kesänä.

Me&I-vaatteista pitää vielä kommentoida, että olin itse kutsuilla nyt lauantaina ja tilasin tyttärelleni roosan värisen medaljonkimekon ja pojalleni vihreän liikenneruuhka-paidan. Samat kuosit!

Hyvää pääsiäistä :)

Anis kirjoitti...

Hei.

Kiva kun olit liittynyt lukijakseni. Olen vastavierailulla kivassa blogissasi. Tuo automekko on kyllä ihana, raskisi vain ostaa..

Marielisa kirjoitti...

Minäkin kävin taannoin noilla kutsuilla, mutta kuopus (10v) ei kelpuuttanut sieltä kuin yhden pipon - ja sekin musta, hmmm. Itse olisin niin mielelläni nähnyt hänen päällään jonkun niistä ihanista värikkäistä tunikoista...

Maalaisunelma-lehti on kyllä ihana, itse olen lukenut sitä nyt reilun vuoden ajan, joten ainakin sen verran se on jo ilmestynyt ;)

Hyvää Pääsiäisen aikaa teille! <3

sanna kirjoitti...

Tykkään tuosta medaljongisingoalla-mekkosta! Kauniin värinen.
Tuo maalaisunelmia lehti vaikuttaa kivalta. Voi kun raaskisi sen tilata!

Elämän Helmiä kirjoitti...

Ihania on lasten vaatteet. Kohta minullekin ajankohtaisia, kun minusta tulee mummi ensi syksynä, joten kaiholla odotan,että pääsen jotain pieniä vaatteita ostamaan pitkästä aikaa. Oma nuorimmaiseni kun täytti juuri 18 ja sai tänään ajokortin. Ja mummoksi tulo tietokin tuli tällä viikolla, et ihanis keväsiä uutisia on tullut.
Pitääkin hakea tuo lehti matkalukemiseksi, kun me taas lähdemme savosta kainuuseen pääsiäisen viettoon.
Aurinkoista pääsiäistä!
-päivi-

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...